Samen werken aan woon- en leefgeluk

Samen werken aan woon- en leefgeluk

Gepubliceerd op:

Als woningcorporatie werk je aan een duurzame toekomst van buurten en wijken. Aan beschikbaarheid, leefbaarheid, betaalbaarheid… Bij Hagemans werken we daar met plezier en energie aan mee. Door woningen te transformeren geven we toekomst aan bestaand bezit en bieden wij onderhoud als totaaloplossing. Met ons volledige dienstenpakket zijn we een strategisch partner voor planmatig onderhoud, verduurzaming, groot onderhoud, transformatie en dagelijks- en mutatieonderhoud.

Zo dragen we bij aan het woon- en leefgeluk van duizenden bewoners.
We bieden onderhoud als totaaloplossing en zijn daarmee een strategisch partner voor woningcorporaties. Met alle betrokken partijen en met de bewoners brengen we vooraf uitgebreid de omstandigheden en behoeftes in kaart. Zodat de techniek en het sociaal domein op elkaar zijn afgestemd in de uitvoering. En zodat onze mensen altijd weten waaraan en voor wie ze werken – en welk resultaat we nastreven.

We zijn gespecialiseerd in:
  • Samenwerken. Dat zit in ons DNA.
  • Initiatief- tot en met beheerfase.
  • Bewonersbegeleiding en -communicatie.
  • Verbeteren, veranderen en uitbreiden van woningen en (woon)complexen.
  • Een strak programma en maatwerk waar nodig.
Of het nu gaat om ketensamenwerking, RGS of bouwteam, we geloven in persoonlijk contact en korte lijnen. In samen beter worden. Met elkaar, partners, bewoners en opdrachtgevers werken we aan gedeelde ambities. Voor een groeiend aantal opdrachtgevers is ons werk van strategisch belang. Zij leggen een deel van hun vastgoedopgave bij ons neer. Dat vraagt om vertrouwen en vooral om een intensieve samenwerking. Hagemans is daarvoor toegerust. We hebben er de kennis, vaardigheden en instelling voor in huis.


Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...