Rochdale kiest Reasult voor inzicht en overzicht ontwikkelingsopgave

Rochdale kiest Reasult voor inzicht en overzicht ontwikkelingsopgave

Gepubliceerd op:

Woningstichting Rochdale kiest voor de vastgoedontwikkeling software van Reasult. De woningstichting staat aan de vooravond van een omvangrijke ontwikkelingsopgave met nieuwbouw, renovatie en transformatie. Hierdoor besloot Rochdale met nieuwe software het beheren van de projectplanning en vastgoedsturing verder te professionaliseren. 

De software biedt verregaand inzicht in de financiën, geldstromen en status van vastgoedprojecten. Verder biedt de software ondersteuning bij haalbaarheidsberekeningen waardoor investeringsbesluiten goed onderbouwd kunnen worden.

Een van de voornaamste redenen van Rochdale om voor Reasult te kiezen was de gebruikersvriendelijkheid van de software, maar ook de naadloze koppeling met het bronsysteem. Daarnaast ondersteunt de software uitgebreide functionaliteiten, bijvoorbeeld de aanlevering van dPi en dVi aan CorpoData met een mogelijkheid tot splitsing van DAEB/Niet-DAEB activiteiten. Hierdoor is Rochdale eenvoudig in staat om te rapporteren aan toezichthouders en sturing te geven aan de portefeuille (in ontwikkeling).

“Mede dankzij de ruime ervaring van Reasult en het doorontwikkelde pakket hebben wij voor de software van Reasult gekozen”, vertelt Eric Nagengast, Manager Vastgoed bij Woningstichting Rochdale. “Een snelle implementatie van de software is mogelijk. We merken sterk dat de vastgoedontwikkeling in de lift zit en willen hier snel op anticiperen. Hoe eerder de software geïmplementeerd is, des te beter overzicht we hebben van de ontwikkelingsportefeuille.”

Jan Zwerink, Senior Accountmanager bij Reasult: “Wij zijn verheugd om deze langetermijnrelatie met Rochdale aan te gaan. Een gerenommeerde woningcorporatie als Rochdale met zo’n omvangrijke portefeuille sluit goed aan bij ons klantportfolio. De projectplanning is zonder de juiste software erg complex. Wij zijn blij dat we het makkelijker kunnen maken en hierdoor kunnen bijdragen aan het succes van Rochdale. Hier halen wij veel voldoening uit.”


Een greep uit ons leveranciersregister

WTW
Bij WTW bieden we data- en kennisgedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal ...
Vaillant Group Netherlands B.V.
Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...
Geberit B.V.
De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten ...