Rookmelders aanschaffen: wat doe je wanneer?

Rookmelders aanschaffen: wat doe je wanneer?

Gepubliceerd op:

Per 1 juli 2022 zijn rookmelders niet meer alleen verplicht in nieuwbouwwoningen, maar ook in bestaande bouw. Dat betekent dat je als woningcorporatie of installateur de komende periode voor een flinke klus staat. 

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste melders kiest en daarmee voldoet aan de wet- en regelgeving en de aangescherpte zorgplicht? Bekijk deze tijdlijn en kom erachter waar je begint en rekening mee moet houden.Als partij met tientallen jaren ervaring op het gebied van brand- en koolmonoxideveiligheid is Hemmink dé kennispartner voor woningcorporaties, verhuurders en installateurs. Wil je als woningcorporatie of verhuurder advies over het opstellen van beleid, hulp bij de projectering of het uitdenken van mogelijke scenario’s? Of wil je als installateur een training volgen of kun je hulp gebruiken bij de selectie van de juiste rookmelders? Neem dan contact met ons op.

Een greep uit ons leveranciersregister

Hercules
Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters ...
Vaillant Group Netherlands B.V.
Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...
Nu-Swift Brandbeveiliging B.V.
Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...