Ondersteboven van de nieuwe WTW van Itho Daalderop

Ondersteboven van de nieuwe WTW van Itho Daalderop

Gepubliceerd op:

De ventilatiemarkt staat op z’n kop met de nieuwe HRU ECO 300 van Itho Daalderop. De energiezuinigste WTW in de markt kun je óveral plaatsen. Achter het knieschot, op de vloer, aan de wand of plafond. Geschikt voor woningen en appartementen, nieuwbouw en renovatie. Door zijn afmetingen en flexibele opstelmogelijkheden is het de ideale vervanger van oudere WTW’s, ongeacht het merk. De HRU ECO 300 heeft 97% rendement, energielabel A+ en koppel je eenvoudig aan draadloze bedieningen, sensoren en de slimme Spider-thermostaat. Toepasbaar als vraaggestuurd systeem en ideaal voor nul-op-de-meter of Bouwbesluit concepten. Alle reden om ondersteboven van te zijn!

Ventilatiespecialist Itho Daalderop introduceert de nieuwste generatie WTW-ventilatie voor iedere toepassing. Als onderdeel van een nieuwe range ventilatie-oplossingen met warmteterugwinning wordt de HRU ECO 300 geïntroduceerd; een ventilatie-unit met verschillende unieke opstellingsmogelijkheden, waaronder achter het knieschot.

De HRU ECO 300 is de meest energiezuinige, installatie- en servicevriendelijke WTW-ventilatie-unit in zijn soort. Uniek zijn de verschillende opstellingsmogelijkheden, zoals achter het knieschot, op de vloer, aan de wand en het plafond. De HRU ECO 300 is hierdoor zeer geschikt voor toepassing in woningen en appartementen, zowel in nieuwbouw als projectmatige renovatie. De HRU ECO 300 is door zijn afmetingen en flexibele opstelmogelijkheden de ideale vervanger van oudere WTW’s, ongeacht het merk.

Energiezuinigheid en systeem opties
Binnen Ecodesign wordt de HRU ECO 300 als enige, zonder sensor, al gewaardeerd met een energielabel A+.  De unit heeft een rendement van 97% en kan ook toegepast worden als vraaggestuurd systeem. Dit laatste levert extra energiebesparing op, omdat alleen daar wordt geventileerd waar dit het meest noodzakelijk is. Met uitbreiding van een CO2-sensor is de HRU ECO 300 dus als CO2-gestuurde ventilatie voor de hele woning mét WTW toe te passen in de vorm van HRU ECO 300 Optima. Ook kan de ventilatie-unit met bestaande draadloze bedieningen, sensoren en de slimme Spider-klimaatthermostaat uitgebreid en bediend worden. De HRU ECO 300 is per direct verkrijgbaar.

Voor meer informatie klik hier.


Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Revoort Slopen & Saneren
Revoort maakt ruimte voor Woningcorporaties ...