GEALAN-acrylcolor® nu in nog meer unieke metallic kleuren beschikbaar

GEALAN-acrylcolor® nu in nog meer unieke metallic kleuren beschikbaar

Gepubliceerd op:

De continue doorontwikkeling van kleurtechnieken door GEALAN heeft geleid tot een veelzijdig aanbod aan kleuren en kleurcombinaties. Het GEALAN-acrylcolor®-assortiment van metallic looks is uitgebreid. De unieke metaalpigmenten zijn nu ook in brons, goud en champagne (ral 1035) leverbaar. De trendkleuren zijn onder meer al toegepast in nieuwe ontwerpen van duurzame projecten in Nederland.

Letterlijk schitterende gevels
GEALAN’s fascinerende kleurenpalet bevat 9 standaard kleuren, met 55 speciale kleuren op aanvraag verkrijgbaar. GEALAN is het enige systeemhuis dat PMMA ook in metallic kleuren aanbiedt. Met deze uitzonderlijke look kunnen letterlijk schitterende gevels gerealiseerd worden.

Een onderscheidend kleurproces
GEALAN-acrylcolor® onderscheidt zich van andere kleurprocessen voor kunststof kozijnen. De materiaaleigenschappen van pvc en acrylglas (PMMA) zijn zeer goed verenigbaar: ideaal op elkaar afgestemde componenten komen hier samen. Dit is een duidelijk voordeel ten opzichte van meerdere lagen primers en kleefmiddelen, zoals bij profielen met een kleurlaag van folie of lak.

Hoogste weerbestendigheid en kleurechtheid
Kozijnen met GEALAN-acrylcolor® voldoen aan de hoogste technische en functionele eisen van innovatieve kleursystemen. Bij alle kleurpigmenten wordt er nauwlettend op toegezien dat zij optimaal harmoniëren met de materiaaleigenschappen van PMMA en - zelfs bij de donkerste tinten - zo weinig mogelijk uv-straling absorberen. PMMA is een van de hardste, extrudeerbare materialen, veel harder dan PVC. Daardoor is het krasbestendig en uiterst bestand tegen weersinvloeden zoals zon, wind, regen, koude en temperatuurschommelingen. Met de hoogste weerbestendigheid en kleurechtheid garandeert GEALAN de stabiliteit van de kleuren op lange termijn.

Oplossingen in moderne en traditionele architectuur
GEALAN-acrylcolor® staat voor diversiteit in design en kleur, het biedt daarmee oplossingen in zowel de moderne als de traditionele architectuur. Gekleurde kozijnen geven het gebouw van buitenaf vorm en spelen tegelijkertijd een belangrijke rol aan de binnenkant. GEALAN-acrylcolor®-profielen kunnen aan de binnenzijde voorzien worden van decoratieve folies. Hiermee wordt een harmonieus samenspel tussen binnen en buiten gecreëerd. Daarnaast vormen ze een aanvulling op het interieur en accentueren ze de sfeer in de binnenruimte. Door de oneindige combinaties zijn er talloze ontwerpen mogelijk, van trendy tot tijdloos..

Lees hier meer over GEALAN-acrylcolor®.

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...