Cegeka-dsa schakelt door naar tweede versnelling

Cegeka-dsa schakelt door naar tweede versnelling

Gepubliceerd op:

Het is nu een half jaar geleden dat Cegeka en DSA•VISION zijn gefuseerd. Het succes van cegeka-dsa is overweldigend en dat heeft ook grote impact op de organisatie. Om de enorme groei aan te kunnen en om klanten continuïteit én kwaliteit te blijven bieden, start het bedrijf nu met de eerste cegeka-dsa Academy voor het opleiden van haar consultants. Tegelijk gaat een grote campagne van start voor het werven van ervaren consultants. Met deze maatregelen verwacht cegeka-dsa een stevige basis te leggen voor toekomstige groei en het optimaal kunnen bedienen van (nieuwe) klanten.

De cegeka-dsa Academy leidt jonge hbo‘ers en wo’ers met kennis van de vastgoedmarkt op tot volwaardige ICT-vastgoedconsultants. Het opleidingsprogramma bestaat uit een theoriegedeelte, een praktijkgerichte training en een onderdeel dat gericht is op het verwerven van diepgaande kennis van de processen van vastgoedorganisaties. Tegelijkertijd is cegeka-dsa gestart met een grote campagne voor het werven van ervaren consultants. Naar verwachting zal de organisatie in het vierde kwartaal van dit jaar, de voor 2015 benodigde organisatie slagkracht hebben. Voor de projecten die volgend jaar op de planning staan, zijn dan alle benodigde consultants en experts beschikbaar en is de continuïteit gewaarborgd.

Hein Brockhoff, directeur Consultancy  van cegeka-dsa: “Ons portfolio Dynamics Empire is met open armen ontvangen. Diverse woningcorporaties, zoals Portaal, Centrada en Mooiland, hebben gekozen voor onze Dynamics Empire totaaloplossing. Ook bestaande klanten die gebruik maken van Dynamics Wonen van het voormalige Cegeka, kiezen voor de nieuwe propositie. Zo is een aantal klanten inmiddels gestart met de voorbereidingen van de transitie naar Dynamics Empire. Ik begrijp daarom best dat de markt zich afvraagt hoe wij dit commerciële succes nu tot goede uitvoering gaan brengen. Ik vind het vanzelfsprekend dat wij de juiste kwaliteit blijven bieden. Dat betekent dat we geen concessies doen aan de eisen die wij stellen aan nieuwe mensen en dat wij transparant zijn voor onze nieuwe klanten als het gaat om het haalbare implementatietempo. Cegeka-dsa wil haar groei realiseren door tevreden klanten en het leveren van kwaliteit. Ook onze klanten zullen hun interne transformatieproces realistisch moeten gaan organiseren om niet te grote stappen in één keer te willen maken. Wij zetten in op een open en realistische samenwerking met onze klanten om met de organisatie een kwaliteitsslag te maken.”

Een ander belangrijk aspect waarin cegeka-dsa het afgelopen half jaar veel heeft geïnvesteerd is standaardisatie. Hein Brockhoff: “Gestandaardiseerde software en een standaard projectaanpak dragen bij aan een betere voorspelbaarheid van het resultaat van de implementatieprojecten. Ook de doorlooptijd kan worden verkort. Dit betekent dat we samen met de klant meer aandacht kunnen besteden aan het soms ingrijpende veranderingsproces dat gepaard gaat met de invoering van een nieuwe end-to-end ERP-toepassing en dat komt de kwaliteit van de implementatie ten goede.”

Een greep uit ons leveranciersregister

Luxs Insights
Luxs, de applicatie voor al uw vastgoedvraagstukken
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
De Huischmeesters
Wij zijn woonondernemers die zich richten op het (tijdelijk) transformeren en herbestemmen van overtallig vastgoed ...