Verweij Houttechniek speelt met nieuwe productlabels in op veranderende klantvraag

Verweij Houttechniek speelt met nieuwe productlabels in op veranderende klantvraag

Gepubliceerd op:

Als strategisch renovatiepartner volgen we continu ontwikkelingen in de markt. In de klantvraag zien we een verschuiving van productspecificaties naar prestatie-eisen, waarbij het delen van kennis en geven van advies als fabrikant een belangrijke rol speelt. 

Daarom introduceren wij de productlabels Verweij BetterLife, Verweij BestLife en Verweij Specials voor onze ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen.

Met de nieuwe productlabels spelen we in op de behoefte aan duurzame en betrouwbare producten met een gunstige Total Cost of Ownership, hoge isolatiewaarden en lage milieu-impact. Met Verweij BetterLife krijgt u door decennia opgebouwde kennis en ervaring een beter hardhouten (intrek)kozijn, raam of deur dan de standaard in de markt. Voor de Verweij BestLife collectie ontwikkelden we bijvoorbeeld een kozijn van naaldhout in combinatie met Woodstone cyclusverlengers en gepatenteerde flexibele Lamikon epoxyverbindingen. Daarmee garanderen we een lage onderhoudscyclus - met de eerste schilderbeurt na maximaal 15 jaar - en profiteert u van een gunstige Total Cost of Ownership (TCO). Het naaldhout biedt daarbij goede isolerende eigenschappen, waardoor we deze kozijnen kunnen leveren met een gunstige en BCRG-gecertificeerde Uw-waarde. Met Verweij Specials bieden we dé oplossing voor kozijnen met de prestaties van nu en uitstraling van vroeger.

Ruud Verweij licht toe: “We bouwen al decennia aan onze kennis en kunde op het gebied van houten renovatie-oplossingen. Daarbij is onze dienstverlening steeds verder uitgebreid en onze werkwijze geoptimaliseerd. We kijken naar ‘de vraag achter de vraag’ van onze klanten en geven advies over welke aanpak en producten hier het beste bij aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan het revitaliseren van bestaande houten kozijnen door alleen de draaiende delen, de panelen en het glas te vervangen, het verlengen van de onderhoudscyclus door het toepassen van Woodstone cyclusverlengers of het verbeteren van de warmtevraag van woningen door het plaatsen van geïsoleerde EPA-achterdeuren.”

Met deze introductie sluiten we nog beter aan op de veranderende markt en de methode van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Benieuwd naar de ontwikkelingen bij Verweij Houttechniek en wat dit voor jou en je opdrachtgevers kan betekenen? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bedrijfsbezoek.


Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...