Specialist in gedragsveranderende schoonmaak

Specialist in gedragsveranderende schoonmaak

Gepubliceerd op:

De entree, het glas van ramen en deuren, de gangen en galerijen, de trapportalen, de parkeergarage en de liften: als woningcorporatie, vastgoedbeheerder of Vereniging van Eigenaren bent u verantwoordelijk voor kwaliteit en beleving van de schoonmaak zowel op kantoor als bij uw huurders.

Bij ICS nemen én houden we de regie over de gehele schoonmaakdienstverlening van uw locaties. Zo bieden we uw huurders en medewerkers een schone, gezonde en veilige leefomgeving. En dit doen we net even anders dan de anderen. ICS is namelijk een specialist in gedragsveranderende schoonmaak. We overtuigen en inspireren uw huurders en medewerkers met creatieve concepten, design en slimme logistiek. Door ze te betrekken bij het schoonmaakproces zorgen we dat we het samen schoon houden en besparen we uiteindelijk samen op de kosten voor de schoonmaak. Zo werken al 35 jaar voor onder andere Woonbedrijf, Woningbelang en diverse VvE’s.

Onze dienstverlening
Samen met u stemmen we af - en adviseren wij u over - hoe onze dienstverlening wordt ingevuld. Naast schoonmaakwerkzaamheden bieden wij een breed pallet aan mogelijkheden waaronder bijvoorbeeld:
  • Glasbewassing (ook hoogbouw)
  • Dieptereiniging tegels
  • Opfrissen kozijnen
  • Opleveringsschoonmaak
  • Gevelreiniging
  • Handyman diensten
  • Groenvoorziening
  • Dakgoten reinigen
  • Gladheidsbestrijding
  • Levering inloopmatten en sanitaire supplies
Onze medewerkers
Onze mensen zijn het belangrijkste. Zij zijn ons fundament: betrokken en trotse vakmensen die eigenaarschap tonen met oog voor detail. Professionals die er echt van genieten als het weer schoon is. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de basisopleiding schoonmaak en maken door hun vakmanschap en gastvrije houding dagelijks voor u en uw huurders het verschil. Wij zorgen voor vaste gezichten op locatie. Eigenaarschap en gastheerschap kenmerken hun gedrag en houding.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.icsgroep.nl. Wilt u persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken? Dat kan altijd. Neem contact op voor een afspraak door een e-mail sturen naar info@icsgroep.nl of bel ons: 040 251 82 00.
Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...