Iedereen MOBIEL tijdens liftstilstand

Iedereen MOBIEL tijdens liftstilstand

Gepubliceerd op:

In lage gebouwen, waar slechts een beperkt aantal mindervalide bewoners gebruik maakt van de lift, is de plaatsing van een tijdelijke lift tijdens storingen of onderhoudswerkzaamheden, technisch niet altijd mogelijk. Tijdens deze omstandigheden worden bewoners geconfronteerd met een aanzienlijke beperking van hun bewegingsvrijheid. In die gevallen kan de kosteneffectieve Reco-Traplift uitkomst bieden.


Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering of vervanging? Reco Special Products biedt u de oplossing!

Veilige, betrouwbare traplift
De vloot tijdelijke personenliften is sinds de start van het bedrijf gegroeid tot 45. “We zijn continue op zoek naar manieren om onze dienstverlening te optimaliseren. Daarom hebben we besloten om de Reco-Traplift aan ons leveringsgamma toe te voegen. De Reco-Traplift is een veilige, betrouwbare en makkelijk te gebruiken stoellift welke snel op iedere rechte trap geplaatst kan worden.”
Vanuit Den Haag wordt al enige tijd gepromoot dat ouderen langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen. “Op zich is dit een goede ontwikkeling, maar vergeet niet dat het aantal 80-plussers de komende tien jaar zal verdubbelen van 650.000 naar 1,3 miljoen. Deze ouderen kunnen of willen lang niet altijd verhuizen naar een seniorenwoning. Appartementen voor 50+ bewoners veranderen hierdoor vaak in seniorenwoningen. Mensen passen hun woning aan. Maar ook het pand moet natuurlijk mobiel toegankelijk blijven. De vraag naar tijdelijke toegankelijkheidsoplossingen zal hierdoor alleen maar toenemen. Met de Reco-Traplift wil Reco Special Products voorbereid zijn op deze ontwikkeling.”

Reco Special Products heeft de nieuwe Traplift al voor diverse opdrachtgevers geplaatst, waaronder voor woningcorporatie De Goede Woning, voor een pand met dertig seniorenappartementen aan de Kooikersweg in Amersfoort. “Het voordeel van de Reco-Traplift is dat gebruikers de lift zelfstandig kunnen gebruiken”, vertelt Van der Bruggen. “Hierdoor zijn gebruikers niet afhankelijk van ondersteuning van het personeel.

Nieuwe website
Meer informatie over de Reco-Traplift is te vinden op de nieuwe website van Reco Special Products. “Wij ontwikkelen iedere drie jaar een nieuwe website”, vertelt Van der Bruggen. “Want niet alleen onze producten, maar ook onze dienstverlening is continu in ontwikkeling. Om onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te informeren, richt de nieuwe site zich nog beter op onze dienstverlening. Opdrachtgevers krijgen eenvoudig inzicht in ons leveringsgamma, waardoor ze verschillende typen liften met elkaar kunnen vergelijken. Daarnaast is de nieuwe site makkelijker vindbaar en up to date.”

Voor meer informatie, zie www.reco-lift.euEen greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...
BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...