Liftintermediair vindt Zoetermeer als thuisbasis

Liftintermediair vindt Zoetermeer als thuisbasis

Gepubliceerd op:

Liftintermediair is per 1 november 2021 verhuisd van Rotterdam naar Zoetermeer. De onafhankelijke liftadviseurs hebben zich gevestigd in het Officecenter RiverWoods aan de Houtsingel. Volgens directeur Marketing en Sales Marcel Mars is het bedrijf nu thuisgekomen: “Onze roots liggen in Zoetermeer en veel van onze medewerkers komen hier vandaan, waaronder ikzelf.”

Een nieuwe stek
Marcel Mars en Remco van der Meer namen het bedrijf in oktober 2018 over. Mars: “We wonen zelf allebei in Zoetermeer en ook veel van onze medewerkers wonen er.

De mogelijkheid om te verhuizen deed zich deze zomer voor omdat er voor ons kantoor in Rotterdam een andere huurder was gevonden. Toen zijn we gaan zoeken en vonden we snel onze nieuwe stek. Het scheelt reistijd en uitstoot, en we voelen ons ook het meest verbonden met Zoetermeer.”

Meer dan een liftadviesbureau
Liftintermediair was van oorsprong geen Zoetermeers bedrijf, maar als het aan Mars ligt wordt het dat nu wel: “Onze roots lagen al hier en nu voelen we ons echt ‘thuis’.

We zijn erg betrokken bij Zoetermeer en dragen dan ook bij aan sociale projecten zoals de Rolstoelvierdaagse, de Voedselbank en Magisch Zoetermeer. Ook steunen we buiten onze stad ‘ADO Den Haag in de Maatschappij’. We vinden het belangrijk om na te denken over hoe we ons als bedrijf kunnen inzetten voor de maatschappij.”

Een warme sfeer
Het vorige kantoor bevond zich aan de Dinkel in de Rotterdamse buurt Zevenkamp, maar voldeed volgens Mars niet in alle opzichten: “Het was een mooie kantoorvilla, maar we zaten er verdeeld over drie etages. In ons nieuwe pand zitten we met zijn allen gelijkvloers, dat maakt samenwerken veel praktischer. Bovendien hebben we nu het nieuwe, duurzamere energielabel A.” Na twee maanden intensief verbouwen en schilderen, kon Liftintermediair op 1 november de tweede etage van het Officecenter RiverWoods betrekken. Mars: “Een mooie kans om ons kantoor opnieuw in te richten, zodat het voldoet aan alle eisen. Onder andere met zit-sta-bureaus en veel groen. We hebben nu een fijne werkplek met een warme sfeer.”

Een bedrijf in de lift
Liftintermediair is het eerste liftadviesbureau van Nederland en in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke sparring- en gesprekspartner voor honderden woningcorporaties, vastgoedeigenaren en VvE’s. De lift-experts nemen het volledige liftbeheer uit handen en geven advies op maat over onderhoud, renovatie en het vervangen van liften.
Zij grepen de verhuizing ook aan om de huisstijl en website in een nieuwe jas te gieten. “Kundig, zakelijk, warm, specialistisch. Onze waarden komen goed naar voren in de nieuwe uitstraling, ons nieuwe logo, de nieuwe kleuren en professioneel beeldmateriaal. Ja, je kan inderdaad zeggen dat ons bedrijf in alle opzichten in de lift zit.”


Een greep uit ons leveranciersregister

IMI Hydronic Engineering
IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...
Deceuninck nv
Uw partner voor kozijnen en deuren in kunststof en aluminium ...
Zegwaard Rioolbeheer
Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...