Een nieuwe vloerafwerking met de snelheid van het licht!

Een nieuwe vloerafwerking met de snelheid van het licht!

Gepubliceerd op:

NVT Onderhoudsgroep is actief op diverse fronten waarbij de kerndisciplines vastgoedonderhoud, energetisch renoveren, betonrenovatie, kunststof vloeren en engineering veelvuldig aan bod komen in de woningbouwsector. Ook op het gebied van innovatie zitten wij niet stil, in samenwerking met onze co-makers ontwikkelen wij producten en systemen, zo ook Solidlux.

Een nieuwe vloerafwerking met de snelheid van het licht. Letterlijk, want het gepatenteerde coatingsysteem van SolidLux is een dekkende vloerafwerking die met behulp van UV-belichting onmiddellijk uithardt. Het behandelde oppervlak is binnen een paarminuten weer volledig belastbaar. Hierdoor blijft de overlast tot het absolute minimum beperkt. Terwijl een deel van de vloer wordt gecoat, kan de rest gewoon worden gebruikt. SolidLux is bovendien overal toepasbaar, zowel binnen als buiten.

Bij het coaten van bijvoorbeeld galerijvloeren wordt met SolidLux van dilatatie tot dilatatie gewerkt; een vloerdeel van zo’n 8 tot 10 meter per keer. Het aanbrengen van een compleet systeem van coaten, belichten en uitharden is dan binnen 30 minuten (!) gepiept. In noodgevallen is de vloer tussentijds zelfs nog beloopbaar tussen de lagen door. Datzelfde geldt ook voor de trap naar de galerijen. Er is geen lift of alternatieve toegang tot de woningen nodig, waardoor bereikbaarheid extra zwaar weegt tijdens het onderhoud. Opdrachtgevers en gebruikers zijn aangenaam verrast door de snelheid waarmee de klus is geklaard.

“Ik kon na 15 minuten direct weer over de vloer lopen om boodschappen te doen”. Aldus een zeer tevreden bewoner. De coatings zelf zijn wel iets duurder in aanschaf dan andere coatings, maar er wordt bespaart op de kosten van noodvoorzieningen (en arbeid), dat weegt goed tegen elkaar op. En dan hebben we het nog niet eens over het voorkomen van overlast, want dat is pas echt wat waard.

“Iets duurdere coatings maar geen kosten voor noodvoorzieningen en nog belangrijker: geen overlast voor gebruikers. Die som is snel gemaakt.”

NVT Onderhoudsgroep kan als erkend en gecertificeerd verwerker van SolidLux u van dienst zijn met projecten in zowel een binnen- als buitensituatie. Denk aan galerijen, trappenhuizen, bordessen maar ook badkamervloeren zijn uitstekend geschikt.

Vragen of meer informatie gewenst? Neem gerust contact op met ons op telefoonnummer 015-3105996, per e-mail info@onderhoudendgoed.nl of neem een kijkje op onze website
www.onderhoudendgoed.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

SKK Kozijnwacht B.V.
Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...
Storingservice.nl
Storingservice.nl - uw partner bij storingen en calamiteiten ...
Gr8 Roofs
Resultaatgericht samenwerken aan de daken van de toekomst ...