Bruynzeel Keukens

  1. Leveranciers »
  2. Keukens »
  3. Keukeninstallatie »
  4. Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens

Bezoekadres
Drebbelstraat 7
4622 RC Bergen op Zoom
Corr.adres
Postbus 140
4600 AC Bergen op Zoom
Contactgegevens
Telefoon: (0164) 28 50 00
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt
Bruynzeel is als enige Nederlandse keukenleverancier al meer dan 80 jaar aanwezig op de zakelijke markt. Deze jarenlange ervaring wordt dagelijks ingezet om opdrachtgevers én kopers of huurders te helpen met het maken van de juiste keuzes. Zo is Bruynzeel Keukens onder andere actief op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten, projectkeukens voor huurwoningen, zorg- en senioreninstellingen en de leisure markt.

Altijd een vast aanspreekpunt
Waar Bruynzeel in 1897 startte als ambachtelijk timmerbedrijf, is het nu een van de grootste en meest innovatieve keukenproducenten van Europa. Toch merken organisaties van die grootte maar weinig wanneer zij de samenwerking met Bruynzeel aan gaan. Er is namelijk vanaf het begin van de samenwerking één vast aanspreekpunt voor het project.  Zo weet men altijd bij wie ze moeten zijn en blijven de lijnen kort. Of het nu gaat om een kennismakingsafspraak, een vraag tijdens het traject of juist na het opleveren van de keukens. En of het project nu kleinschalig is of juist erg groot;  organisaties kunnen altijd bij hun eigen accountmanager terecht. 

Het vinden én oplossen van het keukenvraagstuk
Nog voor het project van start gaat, is Bruynzeel Keukens betrokken. Allereerst om de wensen van de opdrachtgever in kaart te brengen: voorkeuren en kostenramingen worden geïnventariseerd. Vervolgens worden deze naast het assortiment en diensten van Bruynzeel Keukens gelegd, om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en eventuele extra opties. Daarbij wordt er altijd meegedacht. Hoe ziet de keukenruimte eruit? En hoe kan deze zo functioneel mogelijk worden ingericht? Elke doelgroep heeft andere wensen en behoefte aan een andere keukenoplossing. Allereerst wordt er nagedacht over een opstelling die gemak biedt voor de eindgebruiker. Vervolgens wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn in het assortiment. Zo lost Bruynzeel samen met de opdrachtgever het keukenvraagstuk op.

Productie in eigen CO2 neutrale fabriek in Bergen op Zoom
De productie van de keukens vindt plaats in de eigen CO2 neutrale fabriek in Bergen op Zoom. Deze fabriek beslaat 56.000 m2 en er worden gemiddeld zo’n 500 keukens per dag geproduceerd. Doordat de productie in eigen huis plaatsvindt, kan de keukenproducent een naleveringsgarantie van 10 jaar bieden. Ook neemt Bruynzeel een voortrekkersrol in op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door niet alleen na te denken over hoe om te gaan met afvalstromen, maar juist ook op het gebied van inkoop en productie. Onlangs startte het project circulaire keukens, waarbij oude keukens opgehaald worden, grondstoffen opnieuw het productieproces in gaan en oude onderdelen worden gerecycled. Keukenkastjes worden verwerkt tot grondstof voor nieuw spaanplaat, waar vervolgens weer nieuwe kasten van worden gemaakt. 

Streven naar 100% ambassadeurs en een duurzame relatie
Projectleiders, verkoopondersteuning en monteurs werken uiteindelijk aan een perfecte plaatsing van de keuken. Of het nu gaat om keukens die op de 40e verdieping moeten worden geplaatst of in de kleinste woning van Nederland. Uiteindelijk streeft Bruynzeel naar enthousiaste eindgebruikers en tevreden opdrachtgevers. En ook na het opleveren van de keuken streven zij een langdurige en goede samenwerking met de opdrachtgever na.

Meer weten? Kijk dan op bruynzeelkeukens.nl/zakelijk

Foto's van Bruynzeel Keukens

Beschikbare video van Bruynzeel Keukens

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...

Specialist in debiteurenbeheer voor woningcorporaties ...

Het merkonafhankelijke platform voor beheer, monitoring en energiesturing ...

Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...

Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...

Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...