Bruynzeel Keukens

  1. Leveranciers »
  2. Keukens »
  3. Keukeninstallatie »
  4. Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens

Bezoekadres
Drebbelstraat 7
4622 RC Bergen op Zoom
Corr.adres
Postbus 140
4600 AC Bergen op Zoom
Contactgegevens
Telefoon: (0164) 28 50 00
Bruynzeel Keukens realiseert haar rendement door als gespecialiseerd keukenbedrijf complete keukens en dienstverlening aan te bieden tegen betere prijs/waarde verhouding dan haar concurrenten in verschillende segmenten van de keukenmarkt. Hierbij zal excellence service worden verleend.
Bruynzeel Keukens maakt hierbij gebruik van haar eigen productie, inkoopkracht en lage kosten van haar operatie. Anderzijds door bijdetijdse producten te brengen qua ontwerp en functionaliteit met gebruikmaking van de merknaam. Bruynzeel Keukens is een klantgedreven organisatie.
De keukens van Bruynzeel zijn betrouwbaar, worden door betrokken medewerkers geproduceerd, verkocht en geleverd, zijn betaalbaar en slim. Ook de organisatie Bruynzeel Keukens is betrouwbaar, betrokken, betaalbaar en slim.
Wist u dat Bruynzeel al 115 jaar het gezicht bepaald van de Nederlandse keuken. Wist u dat er in al die jaren al meer dan 15 miljoen Bruynzeel keukens zijn geplaatst.

Referenties
Ongeveer 250 woningcorporaties schrijven Bruynzeel keukens voor in hun programma van eisen, kortom te veel om allemaal op te noemen.
Ontwikkelaars en aannemers doen graag zaken met Bruynzeel, o.a. Blauwhoed, Amvest, AM Wonen, Heijmans, ERA Contour, Dura Vermeer, Delta Lloyd, Vesteda. Syntrus Achmea, Bouwinvest, BAM Woningbouw, Woonzorg Nederland, Roompot vakantieparken, Landal en meer.

Certificaten/-Keurmerken
  • ISO 9001 (kwaliteit)
  • ISO 14001 (milieu)
  • FSC
  • Milieukeur
  • VCA (arbeidsomstandigheden)
Duurzaamheid hoog in het vaandel
Bruynzeel Solid10 Green, het meest duurzame aanrechtblad van Europa exclusief bij Bruynzeel keukens. Duurzaamheid gaat bij dit aanrechtblad veel verder dan alleen en FSC-certificering. CARB2 gecertificeerd, biologisch afbreekbaar, recyclebaar, veel kleinere ecologische voetafdruk, 58% lichter dan multiplex, zuinig qua transport dus minder CO2 uitstoot, 10 jaar garantie.

Garantie
Bij het maken van keukens gebruiken wij de beste materialen, een lange levensduur is gegarandeerd. Wij geven dan ook zonder meer 10 jaar garantie. Uniek is dat deze garantie niet allen geldt op kasten maar ook op aanrechtbladen en Bruynzeel Solid Aqua kranen. Dat geven wij allemaal zwart op wit!!

Foto's van Bruynzeel Keukens

Beschikbare downloads van Bruynzeel Keukens

Beschikbare video van Bruynzeel Keukens

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid...

Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...

Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...

Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...

Gebroeders de Vries is dé specialist in elke kruipruimte en kent de oplossingen voor... 

Een Canadees bedrijf gespecialiseerd in gespoten thermische isolatie ...