GATE CONTROL: real-time managen van uw speedgate

GATE CONTROL: real-time managen van uw speedgate

Gepubliceerd op:

Voorkomen is beter dan genezen. Het is duidelijk dat met regelmatig en deugdelijk onderhoud storingen voorkomen worden en de levensduur van installaties wordt verlengd. Om het u écht gemakkelijk te maken, hebben we voor onze speedgates GATE CONTROL ontwikkeld. Deze module detecteert en voorspelt storingen, zelfs nog voordat ze plaatsvinden.

GATE CONTROL maakt het mogelijk dat we vaak al een storing hebben ontdekt en op afstand verholpen voordat u de storing geconstateerd hebt. De module is zelfs zo uniek dat de speedgate toch nog geopend kan worden, terwijl er een veiligheidssysteem defect is. Uiteraard in overleg en na goedkeuring.
U kunt de module zelf beheren of aan dormakaba Services uitbesteden. U heeft altijd de mogelijkheid om in te loggen en de status van uw speedgate te bekijken. In het logboek zijn alle gebeurtenissen terug te zien. Zo is bijvoorbeeld een ontstane schade gemakkelijker te herleiden en te verhalen op de veroorzaker. Daarnaast ontvangt u direct na een storing een gebruikersadvies, zodat storingen die door onjuist gebruik zijn ontstaan, de volgende keer kunnen worden voorkomen.

Door de maandelijkse gebruikersanalyse en het real-time monitoren van de speedgate verandert het onderhoud. Storingen worden voorkomen, reparaties en modificaties kunnen nog beter worden voorspeld. Dit maakt mede mogelijk dat wij met serviceovereenkomsten op maat werken die leiden tot aantoonbare verlaging van de jaarlijkse kosten aan de installatie.

Toegang krijgen tot uw GATE CONTROL portal kan via een app op uw PC, tablet of mobiele telefoon, vanaf elke plek ter wereld via verbinding met het internet.

Inmiddels werken vele VvE beheerders, woningcorporaties, gemeentes en parkeerbeheerders met GATE CONTROL.

dormakaba Services is 24/7 bereikbaar en voert service en onderhoud uit aan speedgates, overheaddeuren, brandrolschermen en andere bedrijfsdeuren van onze eigen en andere merken. Onze experts denken graag mee over een juiste oplossing voor uw toepassing.

Neem voor de voorwaarden en voor meer informatie gerust contact met ons op via 033-2458944 of mail naar info.services.nl@dormakaba.com.


Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
ACQOM Trading B.V.
Bij ACQOM staat onze passie voor innovatie en duurzaamheid centraal ...