Is uw woningbouwcorporatie al klaar voor de Algemene Verordering Gegevensbescherming?

Is uw woningbouwcorporatie al klaar voor de Algemene Verordering Gegevensbescherming?

Gepubliceerd op:

Al bijna 10 jaar helpt Company Tesuji met het digitaliseren van documenten en tekeningen bij woningbouwcorporaties. Waar men eerst overging naar het nieuwe werken, komen nu de cloud,  klantportalen en inspectiemodules steeds dichterbij. Sinds 2016 is daar ook de Algemene Verordening Gegevensbescherming bijgekomen. Dit stelt woningbouwcorporaties voor een nieuwe uitdaging: hoe kunnen we op juiste wijze, maar ook effectief onze documenten AVG-klaar maken?

Company Tesuji heeft hiervoor in samenwerking met woningbouwcorporaties een innovatieve oplossing ontworpen. Met onze software kunnen we vele malen sneller inventariseren, sorteren en verwerken dan wanneer dat handmatig zou worden uitgevoerd. Daarnaast werken we graag bij u en met u om zo op transparante wijze en conform richtlijnen uw informatie AVG-proof te maken.

We nemen u stap voor stap mee in het proces, zodat u op ieder moment een duidelijk overzicht heeft van het werk dat ondernomen wordt, en hoe het ondernomen wordt. Het gaat ons om de juistheid van uw informatie.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen wij graag onze werkwijze uit en schetsen we een oplossing voor uw specifieke situatie. Bent u geïnteresseerd in een gesprek of heeft u vragen, bel dan naar 06 53 81 81 60 of mail naar info@companytesuji.com.

Michiel Franzen
Directeur, Eigenaar

Company Tesuji

Een greep uit ons leveranciersregister

Quality Creations International
Producten die het eenvoudig mogelijk maken brandveilig te leven ...
Storax B.V.
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...
Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...