Derbigum SP FR, de slimste investering

Derbigum SP FR, de slimste investering

Gepubliceerd op:

Jaarlijks produceert Derbigum wereldwijd meer dan 15 miljoen m2 daken die na meer dan 40 jaar nog hun functie vervullen in alle klimaten. Het mag zich oprecht marktleider noemen als het om waterdichtheid en bewezen duurzaamheid gaat. De onafhankelijke duurzaamheidsrapporten zijn het bewijs.

Derbigum wordt als een bewezen concept in de markt gezet en biedt 3 pijlers die garant staan voor kwaliteit:
  • Derbigum gecertificeerde producten
  • Uitvoering door gecertificeerde Derbigum verwerkers
  • Derbigum verzekerde garantie
Derbigum Nederland zorgt voor advies , bewaking, verbetering en uitvoering voor, tijdens en na projecten. Samen met de erkende verwerkers vormen zij een ijzersterke garantie voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wat biedt Derbigum nog meer:
  • Toepasbaar in alle dakbedekkingssystemen
  • Een krimpvrij product en hoge begaanbaarheid waardoor ook eenlaags toepasbaar
  • Brandveilig door onbrandbaar glasvlies bovenop het membraan.
  • Een hoge weerstand tegen uv-straling zorgt ook bij hoge temperatuur voor goede beloopbaarheid
  • Ook geschikt voor hechting met koudlijm, d.w.z. 100% vlamvrije verwerking.
  • Geen craquelé vorming en uitharding van bitumen, waardoor de gehele levensduur een strak en verzorgd uiterlijk gegarandeerd wordt.
Unieke en duidelijk herkenbare samenstelling product. De samenstelling van het product Derbigum is uniek en duidelijk herkenbaar met zijn bovenste versterkte glasvlies wapening aan de top en direct daaronder de polyesterwapening. Doordat deze wapening hoog gepositioneerd is, garandeert het een krimpvrij product en als meerwaarde gemodificeerde APP/TPO bitumen aan de onderzijde. Hierdoor is er een betere en egalere hechting mogelijk en komt er tevens minder warmte bij de inlage tijdens de applicatie.
Het resultaat is DERBIGUM: een rol met een ongekende dimensionele stabiliteit.

De beste investering
Bij iedere dakrenovatie dient de nieuwe dakbedekkingsconstructie te worden afgestemd op de resterende levensduur van uw pand. Uit de praktijk blijkt dat Derbigum het meest interessant is bij een lange levensduur. De aanvankelijke investering ten opzichte van de levensduur zorgt voor lagere kosten.

U kunt hierbij de keuze maken tussen onze traditionele dakbedekking of Derbigum NT, waarmee u bijdraagt aan de circulaire economie.

Over DERBIGUM
De Belgische onderneming Derbigum, moederbedrijf van Derbigum Nederland B.V., is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbanen. De onderneming, gestart in 1932 als familiale kmo in de waterdichting van daken en platte oppervlakken, is dankzij continue investeringen en een onnavolgbare service uitgegroeid tot een wereldspeler. De groep telt twee productie-eenheden in België (Lot & Perwez) en stelt wereldwijd 350 medewerkers tewerk. Meer dan twee derde van de productie is bestemd voor export. De geconsolideerde groepsomzet van Derbigum bedraagt 107 miljoen euro. Derbigum streeft ernaar om de uitgelezen leverancier te zijn van duurzame innovatieve en eenvoudige oplossingen om gebouwen te beschermen tegen de natuurelementen. Hiervoor werd ook duidelijk de toepassing van de circulaire economie waar mogelijk opgenomen in het bedrijfs-DNA.


Contactgegevens Derbigum Nederland
John Poppelaars
Directeur Derbigum Nederland
Tel. + 31 15 215 40 00

Eveline Schrauwen
Marketing
Tel. + 31 15 215 40 00
eveline.schrauwen@derbigum.com
www.derbigum.nlEen greep uit ons leveranciersregister

Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...
Intergas Verwarming B.V.
Intergas Verwarming behoort in Nederland tot de toonaangevende producenten van HR-ketels ...
ATAG Heating
ATAG als uw langetermijnpartner ...