VKG Architectuurdag 2018

VKG Architectuurdag 2018

Gepubliceerd op:

Op 28 mei 2018 wordt de VKG Architectuurdag voor de twaalfde maal georganiseerd in de Kom in Nieuwegein. Tijdens deze dag wordt de VKG Architectuurprijs uitgereikt. Dit is dé vakprijs voor een project waarbij kunststof gevelelementen op een bijzondere wijze deel uitmaken van het ontwerp. De VKG Architectuurprijs wordt toegekend aan zowel een renovatie- als een nieuwbouwproject. Naast de vakprijzen wordt er tijdens de VKG Architectuurdag ook een publieksprijs uitgereikt. Daarnaast zullen een aantal inspirerende sprekers aanwezig zijn, waaronder trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk die zijn toekomstvisie op de bouw zal geven.

Wie wint de VKG Architectuurprijs 2018?
Er wordt massaal gerenoveerd in Nederland. Steeds vaker zien we hoogwaardige kunststofoplossingen terug in voor- en naoorlogse- woonwijken en industrieel erfgoed. De genomineerden voor de categorie renovatie zijn betrokken geweest bij een renovatieproject waar kunststof een duurzame en esthetische bijdrage heeft geleverd aan het geheel.

Architecten kiezen steeds vaker voor kunststof. De winnaars van de laatste edities van de VKG Architectuurprijs voor de categorie nieuwbouw tonen aan dat de mogelijkheden met kunststof vrijwel onuitputtelijk zijn. De genomineerden voor 2018 hebben dat ook ontdekt en hebben onlangs een project gerealiseerd waarbij kunststof gevelelementen op een duurzame en creatieve wijze het ontwerp vervolmaken.

Alle energie die in projecten wordt gestopt dienen uiteindelijk één doel: wat vindt de eindgebruiker van het resultaat? Daarom heeft de consument het voor het zeggen bij de VKG publieksprijs. Uit de ingezonden nieuwbouw- en renovatieprojecten worden er door de jury 5 projecten genomineerd, waarna het publiek mag stemmen op haar favorieten. Benieuwd naar de genomineerden kijk dan op: http://vkgkeurmerk.nl/zakelijk/vkg-architectuurdag/

Meld u aan
Nieuwsgierig geworden en wilt u weten wie de winnaars van de VKG architectuurprijzen zijn? Kom dan naar de  Architec-tuurdag op 28 mei en meld u snel aan! Aanmelden kan via onze website: http://vkgkeurmerk.nl/zakelijk/vkg-architectuurdag/aanmelden-architectuurdag-2018/


Een greep uit ons leveranciersregister

RECO Lift Solutions
Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...
Nijver
Slim investeren in uw woningbezit op basis van echte cijfers ...
Storax B.V.
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...