Walldesign en waterdicht tegelwerk systeem voor een blijvend waterdichte, stijlvolle badkamer

Walldesign en waterdicht tegelwerk systeem voor een blijvend waterdichte, stijlvolle badkamer

Gepubliceerd op:

Al tientallen jaren is het Waterdicht Tegelwerk Systeem van Forbo Eurocol synoniem voor een perfect waterdichte badkamer. Door de tijd hebben wij de diverse producten van dit systeem voortdurend verder verbeterd en geschikt gemaakt voor nieuwe toepassingen. Naast fraai en blijvend waterdicht tegelwerk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een wandafwerking in betonlook. Zo creëert u met WallDesign, naast tegelwerk, in elke badkamer een stijlvolle wellnessruimte. Bij Forbo Eurocol vindt u alles onder één dak.

Kant-en-klaar
De kant-en-klare betonlook-pasta 307 WallDesign vormt een fraaie aanvulling op ons het Waterdicht Tegelwerk Systeem. Bij Forbo Eurocol vindt u hiermee alles voor de perfecte, stijlvolle badkamer. Een compleet systeem van egaliseren, afdichten, tegels verlijmen, voegen, kitten en nu dus ook betonlook. Buiten de douchehoek is dit product fantastisch te combineren met de nieuwste tegeltrends. Goed nieuws dus voor de stukadoor, tegelzetter en zzp’er die hun klanten graag iets extra’s bieden.

Unieke uitstraling
Met WallDesign creëer je eenvoudig een moderne, stijlvolle betonlook-wand. Het is een prettig verwerkbare, kant-en-klare pasta, waarmee je in no time je eigen ‘touch’ in de betonlookafwerking kunt aanbrengen. De hand van de vakman bepaalt de uitstraling, je plaatst je eigen ‘handtekening’ in het werk. Dit maakt elke wand uniek. WallDesign is waterbestendig en hierdoor in de hele badkamer toepasbaar, met uitzondering van de ‘natte hoek’. Hiervoor adviseren wij tegelwerk, in combinatie met ons Waterdicht Tegelwerk Systeem.

Aflakken
In badkamers adviseren wij WallDesign af te werken met de matte en goed afneembare 311 TopCoat, een 2-componenten-PU-lak. Deze lak is ook uitstekend geschikt voor de afwerking van WallDesign-achterwanden in keukens. Bij minder zware belasting kan de WallDesign-wand worden afgewerkt met de reinigbare en kleurverdiepende beschermlaag 308 WallDesign Finish, een 1-component-afwerklak.

EC 1PLUS en BREEAM
Naast de hoge kwaliteit, stijlvolle uitstraling en prettige verwerkingseigenschappen, bieden de producten van het Waterdicht Tegelwerk Systeem nog een voordeel. Dankzij hun lage emissiewaarde dragen ze het EC 1PLUS-keurmerk. Dit betekent een gezonder binnenklimaat voor de gebruiker, waarmee de producten geschikt zijn voor BREEAM-projecten, waarvoor strenge
duurzaamheidseisen worden gehanteerd.

Daarom WallDesign:
  • Fraaie, authentieke en moderne betonlookwand
  • Bijzonder gebruiksvriendelijk, uniek eindresultaat
  • Waterbestendig, dus geschikt voor badkamerwanden, behalve als douchewand
  • Kant-en-klare afwerkpasta in een handzame emmerverpakking
  • Zuinig in gebruik, eenvoudig te corrigeren
  • Verkrijgbaar in 4 stijlvolle trendkleuren grijs
  • Zeer aantrekkelijk geprijsd
  • Geschikt voor wandverwarmingsconstructies
  • Emicode EC 1PLUS, geschikt voor BREEAM-projecten

Een greep uit ons leveranciersregister

Geberit B.V.
De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten ...
Flynth
Flynth is de grootste advies- en accountantsorganisatie voor het MKB ...
Aalberts hydronic flow control
Wij bieden succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie ...