Wooncompagnie verkoopt 30 appartementen aan Vesteda

Wooncompagnie verkoopt 30 appartementen aan Vesteda

Gepubliceerd op:

Vesteda en woningcorporatie Wooncompagnie hebben een koopovereenkomst gesloten voor wooncomplex De Ooievaar in Purmerend. Het complex uit 2008 ligt aan het water van de Where, telt 30 appartementen en parkeerplaatsen en is voorzien van energielabel A.

De appartementen variëren van 98m2 tot 109m2, hebben 3 tot 4 kamers en worden verhuurd in het middensegment van de vrije huursector. Nico Mol, director Acquisitions & Development: "Onze aandacht gaat uit naar zowel de acquisitie van bestaande bouw als naar turn-key acquisitiemogelijkheden. Focus hierbij ligt op het midden huursegment in de economisch sterkere regio's in Nederland. Purmerend ligt op een steenworp afstand van Amsterdam en de huren zijn zeer betaalbaar. De Ooievaar is hiermee dan ook een kleine maar mooie toevoeging aan onze portefeuille."

Vesteda is een belegger die zich richt op de vastgoedsector `woningen' in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt ca. 3,7 miljard euro. De verhuurportefeuille omvat ca. 23.500 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden Randstad en Noord-Brabant.

Een greep uit ons leveranciersregister

RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
Itho Daalderop
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...
Notapp
Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...