MVGM VvE Management neemt Domus VvE Beheer van de Alliantie over

MVGM VvE Management neemt Domus VvE Beheer van de Alliantie over

Gepubliceerd op:

Per 1 januari jl. heeft MVGM VvE Management Domus VvE Beheer overgenomen van de Alliantie. Domus VvE beheer (Domus) uit Deventer houdt zich bezig met VvE Management voor diverse regionale corporaties en particulieren. In totaal bestaat de portefeuille op dit moment uit zo’n 150 VvE’s. Domus is in het bezit van het SKW certificaat voor VvE beheer en is een al jaren een betrouwbare partner voor corporaties om hun VvE beheer onder te brengen.

Toen de Alliantie in 2010 Domus overnam van Woonbedrijf ieder1 en Rentree, was het doel meer efficiency. Er werd gebruik gemaakt van de reeds aanwezige kennis van VvE beheer bij de Alliantie. Hierdoor werd de kwaliteit van dienstverlening beter voor de klant. 
Na vier jaar succesvol beheer, werd in 2014 door de Alliantie besloten dat ze zich qua VvE beheer meer toe wilden leggen op de gebieden waar ze zelf eigendom hebben. Zodoende werd er gezocht naar een nieuwe bestemming voor Domus en het kantoor in Deventer. Na een uitgebreid selectieproces werd er uiteindelijk voor gekozen om met MVGM in zee te gaan. Per 1 januari 2015 is dan ook de volledige portefeuille, inclusief het personeel en de fysieke vestiging in Deventer overgenomen door MVGM.

MVGM  is de grootste VvE beheerder van Nederland, met een landelijke dekking van 8 regiokantoren en heeft veel ervaring met het beheren van VvE’s voor woningcorporaties. MVGM werkt met een portaal waardoor realtime informatie over de VvE ten alle tijden beschikbaar is voor financiële administratie van de woningcorporatie. Met onderwerpen als huurdersparticipatie en de Warmtewet heeft MVGM veel ervaring. Ook is het voor MVGM mogelijk om grote portefeuilles inclusief personeel over te nemen en is MVGM SKW gecertificeerd.

De komende jaren wilMVGM het vertrouwde gezicht van Domus combineren met de kennis en ervaring die MVGM heeft, om zodoende een logische keuze te blijven voor woningcorporaties die hulp zoeken met het uitbesteden van hun VvE beheer. Niet alleen in de regio Deventer, maar voor heel Nederland.

MVGM, thuis in VvE Beheer!

Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Daktechniek
Het spreekt voor zich dat een dak uw vastgoed en diens gebruikers bescherming biedt ...
Icynene Europe
Een Canadees bedrijf gespecialiseerd in gespoten thermische isolatie ...
IMI Hydronic Engineering
IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...