Lei Import:

Lei Import: "Advies voor dak en gevel van A tot Z!"

Gepubliceerd op:

Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen. Als importeur van leisteen heeft Lei Import contacten in de gehele bouwkolom. Het begint bij de groeve, waar ook de start van het kwaliteitsproces is. Een enthousiast team werkt met visie en passie aan zeer uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u voor de optimale keuze. Onze werkwijze is open en transparant. De adviseursrol is ons team op het lijf geschreven.

DAK
De selectie van de voor uw dakbedekking geschikte natuurleien begint al bij de groeves. In nauwe samenwerking met ons bedrijf wordt de leisteen kritisch geselecteerd op onder andere dikte, maatvastheid en kwaliteit. Dakleien worden in verschillende dekkingswijzen toegepast. Wij adviseren u welke dekkingswijze het beste bij uw project past. Voor zowel nieuwbouw als restauratie en renovatie van woningen, gebouwen en monumentale panden kunnen wij aan alle wensen voldoen.

Daarnaast zijn natuurleien de oplossing voor vervanging van asbesthoudende kunstleien welke conform het besluit van de overheid voor 2024 vervangen dienen te worden.

GEVEL
LEIEN
Leisteen is in de nieuwbouwsector erg populair als gevelbekleding. Zowel gevels als daken met natuurleien kunnen doorlopen zonder onderbreking. Onze natuurleien zijn uitermate geschikt als gevelbekleding, waarbij meerdere dekkingswijzen mogelijk zijn. Tegenwoordig maakt men ook gevels met verschillende gekleurde leien. Hierdoor creëert u naast een duurzame gevel een levendige uitstraling.

Ook voor het verduurzamen van woningen, bijvoorbeeld 0-op-de-meter woningen, waarbij de woning wordt voorzien van een geïsoleerde buitenschil zijn leien uitermate geschikt als gevelbekleding mede gezien het geringe onderhoud.

LEISTENEN METSELBLOKKEN
Dankzij de robuuste materialen uit de groeves waarmee wij samenwerken, kunnen wij u leistenen metselblokken aanbieden. Het materiaal is verkrijgbaar in vele kleuren. Door de natuurlijk voorkomende aders en kleurnuances is het effect van het materiaal zo mogelijk nog mooier.

DIVERSE TOEPASSINGEN
FLAGSTONES
Deze natuurlijk gekloofde natuurstenen in de vorm van een plaat of tegel, kenmerken zich door verschillen in vorm, dikte, structuur en grootte.

WANDTEGELS
Natuurstenen wandtegels zorgen voor schoonheid, gebruiksgemak en ruime combinatie mogelijkheden.

VLOEREN INTERIEUR EN EXTERIEUR
Door de uitmuntende kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid, is leisteen erg populair voor de toepassing van vloeren.

ADVIES VAN A TOT Z
Keuze maken voor de juiste natuurleien, adviseren voor welke soort en kwaliteit u het beste kunt kiezen en een leidekker zoeken die optimaal bij uw project past. Onze werkwijze is open en transparant, graag geven wij u antwoord op al uw vragen. 
Dit is onze passie: samen met de leidekkers - de ambachtslieden - mooie projecten realiseren met oog voor detail. Vroegtijdig samenwerken om het juiste eindresultaat te verkrijgen. Maar ook wanneer het werk klaar is,  komen wij graag terug en genieten dan van wat we samen bereikt hebben.

VOORDELEN VAN LEISTEEN
Leisteen is een prachtig geschenk van de natuur. Een perfect bouwmateriaal met goede eigenschappen:
  • Minimale levensduur van 80 jaar
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvrij
  • Kleurvast
  • Onbrandbaar
  • Bestand tegen alle weersinvloeden
  • In diverse prijsklasse mogelijk, beschikbaar voor elk budget.
Vraag vrijblijvend advies aan bij één van onze vakkundige medewerkers!

Lei Import bv
Battenweg 10
6051 AD Maasbracht

Tel: 0475-436439
Mail: info@lei-import.nl
Web: www.lei-import.nl

         

Een greep uit ons leveranciersregister

NARIS
Risicomanagement bij woningbouwcorporaties is vast goed!
CEDRAL
Jouw partner voor dak- en gevelmaterialen ...
Valprevent BV
Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...