Nieuwe warmtepomp voor corporatiewoningen

Nieuwe warmtepomp voor corporatiewoningen

Gepubliceerd op:

Met gepaste trots presenteert Itho Daalderop tijdens de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen van 12 t/m 14 oktober in de Brabanthallen, haar nieuwste lucht/water warmtepomp die volledig binnen opgesteld wordt. Deze inmiddels vierde generatie warmtepomp is uitermate geschikt voor corporatiewoningen.

Doordat de warmtepomp volledig binnen wordt opgesteld, is deze eenvoudig te plaatsen en te onderhouden. Bovendien is er is er geen ruimtebeslag in de tuin en is er geen sprake van geluidsoverlast voor omwonenden. Perfect voor zowel bestaande woningen als de nieuwbouw.

Nederlandse warmtepomp speciaal voor Nederlandse woningen
Wij kennen het Nederlandse binnenklimaat als geen ander. Vanuit onze vestiging in Tiel ontwikkelen, produceren en verkopen we al decennia oplossingen voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat, gericht op de Nederlandse markt. En met resultaat: onze warmtepompen, ventilatieoplossingen en boilers zijn inmiddels terug te vinden in de helft van alle Nederlandse woningen!

Met een vermogen van 4,5 kW verlaagt onze nieuwe warmtepomp in de bestaande bouw niet alleen fors de CO2-uitstoot, maar ook de energierekening voor de bewoner. In combinatie met vraaggestuurde ventilatie levert de Regeling Vermindering Verhuurderheffing een interessante verduurzamingsmogelijkheid op, omdat het maken van drie labelstappen gemakkelijk haalbaar is.

Energie uit buitenlucht, eventueel aangevuld met ventilatieretourlucht
Deze nieuwe warmtepomp haalt primair zijn energie uit de buitenlucht. Eventueel aangevuld met energie uit de ventilatieretourlucht. Doordat de ventilatieretourlucht niet de primaire bron van energie is, is er geen sprake van overventilatie en bijbehorende tochtklachten. Dat maakt dat de warmtepomp in elke bestaande (rijtjes)woning met een uitstekend rendement én comfort toepasbaar is. In de nieuwbouw kan deze warmtepomp worden gecombineerd met onze zeer energiezuinige warmtepomp-voorraadvaten en daarmee all-electric functioneren. Deze voorraadvaten leveren door het vierkante formaat grote hoeveelheden warm water met een vloeroppervlak van slechts 60x60 cm!

Nieuwbouw - Belangrijkste kenmerken
  • Geen buitendeel, dus geen ruimtebeslag in de tuin en geen geluidsoverlast
  • Eenvoudig te installeren en te onderhouden
  • Verwarmen, koelen en warm tapwater
  • Standaard voorzien van monitoringsmogelijkheid
  • Combineerbaar met onze hoogwaardige WPV-voorraadvaten
Bestaande bouw - belangrijkste kenmerken
  • Geen buitendeel, dus geen ruimtebeslag in de tuin en geen geluidsoverlast
  • Eenvoudig te installeren en te onderhouden
  • Werkt met elk merk en type cv-ketel
  • Forse verlaging CO2-uitstoot én energierekening
  • Standaard voorzien van monitoringsmogelijkheid
Ook benieuwd naar onze nieuwste warmtepomp? Bezoek dan tijdens de Vakbeurs Energie onze stand D047 in hal 3, dan vertellen we u graag hoe deze warmtepomp u gaat helpen bij het realiseren van uw doelstellingen voor 2030!


Een greep uit ons leveranciersregister

Smart Twin
Smart Twin helpt met het toekomstbestendig beheer van de vastgoedportefeuille ...
Gr8 Roofs
Resultaatgericht samenwerken aan de daken van de toekomst ...
Alvast
Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...