Kozijnen in Wassenaar succesvol opgewaardeerd

Gepubliceerd op:

In enkele weken tijd zijn de kozijnen van 90 woningen Hof van Eden in Wassenaar rigoureus opgewaardeerd met nieuw hang‐ en sluitwerk, HR++ glas, rubbers en ventilatieroosters met als doel: verbeterde isolatie (energielabel) én verhoogde inbraakwering (conform NBR ‐ Nationale Beveiligingsrichtlijn).

Om de overlast voor bewoners tot een minimum te beperken is volgens het Lean principe samengewerkt met SKK Kozijnwacht en De Glaskoning als vaste co‐makers van hoofdaannemer Heembouw. Hierdoor kon de gevelrenovatie binnen één werkdag worden voltooid, tot grote tevredenheid van opdrachtgever Willibrordus en bewoners.Verduurzaming in co‐makerschap volgens het Lean Principe

Kozijnopwaardering is onderdeel van de verduurzaming van 90 woningen Hof van Eden door woningstichting Willibrordus die in strakke regie is uitgevoerd door Heembouw. De uitdaging was om 90 jaren ’60 woningen in bewoonde staat naar energielabel A+ te transformeren binnen een tijdsbestek van 45 dagen. Dit is gelukt door met alle disciplines in comakerschap te werken volgens het Lean Principe. Iedere woning is binnen 11 dagen compleet gerenoveerd met gevel‐, dak‐ en kruipruimte‐isolatie, HR++‐glas, mechanische ventilatie, zonnepanelen, nieuwe goten en dakpannen, nieuw voegwerk en nieuw hang‐ en sluitwerk. Dankzij een strakke planning en de optimale medewerking van alle betrokkenen is het totaalproject van 90 woningen binnen 45 dagen afgerond.

Een greep uit ons leveranciersregister

Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...
ATAG Heating
ATAG als uw langetermijnpartner ...