Rookmelders verplicht vanaf 1 juli 2022, dienstverlening op maat!

Rookmelders verplicht vanaf 1 juli 2022, dienstverlening op maat!

Gepubliceerd op:

Voor de professional inmiddels bekend; vanaf 1 juli 2022 worden rookmelders verplicht gesteld in alle woningen. Veel corporaties zijn inmiddels druk aan de slag of zitten rond het punt een beslissing te nemen. Graag kijken we mee en delen we de opgedane ervaringen in de lopende projecten. Waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden?

Het minimum wat vanaf 1 juli 2022 verplicht zal zijn is een werkende rookmelder per verdieping. De aanvulling die vaak over het hoofd gezien wordt is dat ook in iedere ruimte waar doorheen gevlucht wordt een rookmelder geplaatst moet worden. Vluchten uit de keuken door de woonkamer richting gang vraagt op die verdieping dus twee melders; één in de woonkamer en één in de gang. Het in één keer goed doen scheelt herhaal bezoeken of gedoe met de handhaver of de verzekeraar achteraf.

We hebben inmiddels ruime ervaring in de samenwerking met de plaatsende partijen. Heeft u zelf al een aannemer; die helpen we graag de punten op de i te zetten met een training op maat voor het plaatsen. Heeft u nog geen aannemer voor deze klus; dan hebben we een uitgebreid netwerk waar altijd iemand van bij u in de buurt zit.

Naast ons advies en de levering van melders biedt Quality Creations ook nog instructies, nazorg en indien gewenst dus in combinatie met service partijen de plaatsing van melders. Complete ontzorging als men dat wenst.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met John van Adrichem van Quality Creations International (de officiële distributeur van Fire Angel) via 015 3693965 of info@qualitycreations.nl.


Een greep uit ons leveranciersregister

CascoTotaal
CascoTotaal ontwikkelt en realiseert prefab bouwconcepten voor de zakelijke markt ...
REC Solar EMEA GmbH
REC biedt zonnepanelen die ideaal zijn voor commerciële daken ...
Ubbink BV
Alles in huis voor een compleet dakadvies!