Aareon neemt Twinq over

Aareon neemt Twinq over

Gepubliceerd op:

Aareon zet haar groeistrategie in Nederland voort met de overname van Twinq, specialist op gebied van software voor de VvE- en vastgoedbeheerder.

Aareon Nederland B.V., de Nederlandse dochteronderneming van Aareon AG, een toonaangevende leverancier van ERP-software en digitale oplossingen voor de Europese vastgoedsector, heeft op 7 mei een overeenkomst getekend voor de overname van honderd procent van de aandelen van Twinq.

Twinq is een leverancier van VvE- en vastgoedsoftware in Nederland. Twinq biedt verschillende moderne en webgebaseerde klantportalen, zoals het eigenaarsportaal, incassoportaal en aannemersportaal, met als doel de administratieve last van vastgoedbeheer voor klanten te verminderen.

Jeroen Kuiper, algemeen directeur van Aareon Nederland B.V.: "Door de overname van Twinq zullen klanten in de toekomst profiteren van een verder verbeterd geïntegreerde productportfolio." Vincent van Someren, directeur Twinq: "Als onderdeel van de internationale Aareon Groep kunnen we profiteren van de internationale synergie en ons groeipotentieel uitbreiden. Daarnaast zullen onze klanten toegang krijgen tot en gebruik kunnen maken van complementaire digitale oplossingen uit het Aareon Smart World ecosysteem."

Dr. Manfred Alflen, CEO van Aareon AG: "In het kader van de uitbreiding van ons productportfolio en groei in nieuwe markten die relevant zijn voor de vastgoedsector, boren wij met de overname van Twinq een ander marktsegment van vastgoedbeheer aan en breiden we onze aanwezigheid in de Nederlandse markt uit.“

Over Aareon Nederland
Aareon Nederland B.V., Emmen, is met 295 medewerkers, een leverancier van ERP-software en digitale oplossingen voor de vastgoedsector in Nederland. Het bedrijf maakt deel uit van de Aareon Group, die actief is in heel Europa. Met advies-, software- en serviceoplossingen voor het optimaliseren van op IT gebaseerde bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van bedrijfsmodellen ondersteunt Aareon Nederland haar klanten bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Het aanbod van Aareon Smart World omvat de Tobias ERP-software voor de woningbouw en REMS voor de commerciële vastgoedsector. Deze kunnen worden aangevuld met geïntegreerde digitale oplossingen, zoals het Facility Management Informatie Systeem Facilitor, het Document Management Systeem ShareWorX®, Trace & Treasury voor het eenvoudig sturen op vastgoed en financiën, de digitale oplossingen uit de Fox-suite en Mareon voor de ketensamenwerking.

Met Mareon VvE kan Twinq VvE al direct worden geïntegreerd met de ERP-oplossingen van Aareon. De oplossingen worden gebruikt voor het beheer van ca. 800.000 verhuureenheden in Nederland.

Over Twinq
Twinq uit Oosterhout is een leverancier van software voor beheerders van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) en voor de zogenaamde propertymanagers in Nederland. Beiden maken gebruik van de uitgebreide en intuïtieve software van Twinq voor o.a. het beheren van hun financiën, het plannen van onderhoud en het voeren van verenigingsvergaderingen.


www.aareon.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Aalberts hydronic flow control
Wij bieden succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie ...
Panasonic Netherlands
Kies voor verwarming, warm tapwater, warmtepompen, airconditioning, chillers en koel- vriessystemen van Panasonic ...
Polygon
Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...