Cassettevloeren in Utrecht

Cassettevloeren in Utrecht

Gepubliceerd op:

Door vochtproblemen in kruipruimtes worden houten vloeren aangetast door schimmels zoals huiszwam, kelderzwam en bruinrot. Zwamtotaal is gevestigd in Veenendaal en is gespecialiseerd in vloerrenovaties en de bestrijding van zwam.


In samenwerking met een aannemer is Zwamtotaal circa 30 beganegrondvloeren aan het renoveren in de wijk Hoograven in Utrecht. Er is gebleken dat in veel van deze woningen houten balken zijn aangetast door houtaantastende schimmels zoals zwam en bruinrot. Daarnaast zijn er in de kruipruimtes problemen geconstateerd zoals: optrekkend vocht, gecorrodeerd leidingwerk, rattenactiviteit en aanwezig bouw- en sloopafval. De aanpak is volledig: de gehele vloer wordt verwijderd, er wordt een behandeling tegen optrekkend vocht uitgevoerd, leidingwerk en afvoeren worden vervangen en er wordt een goed geïsoleerde cassettevloer aangebracht. Per week pakken wij 3 woningen aan.
Hierdoor worden vochtproblemen in de toekomst vermeden en hebben de bewoners warme voeten!

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 0318-734190 of mail naar info@zwamtotaal.nl.

    


Een greep uit ons leveranciersregister

C3 Living
Een (t)huis voor iedereen...
GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...
Strooming
Expert in legionellapreventie & geluid-, geur- en luchtonderzoek ...