Tele2 en NEH starten samenwerking richting woningcorporatiebranche

Tele2 en NEH starten samenwerking richting woningcorporatiebranche

Gepubliceerd op:

Met ruim 50 corporatieklanten krijgt NEH regelmatig vragen naar geïntegreerde vast mobiel hosted telefonie oplossingen. Om deze reden heeft NEH, na een grondig marktonderzoek, besloten om de samenwerking met Tele2 aan te gaan. 

Telefoniekostenverlaging, meer flexibiliteit en betere functionaliteit zijn enkele drijfveren voor deze keuze.

Als specialist in het ontzorgen van corporaties kan NEH nu Hosted Voice oplossingen bieden, waardoor woningcorporaties niet meer hoeven te investeren in een eigen telefooncentrale. Hosted Voice hoort daarnaast bij de werkplek van de toekomst, waarbij meer functionaliteiten tegen lagere kosten van groot belang zijn.

De telefooncentrale in de Cloud integreert vaste en mobiele telefonie tegen veelal 30-70% lagere telefoonkosten. Door de juiste mix van vaste/mobiele spraak-, data- en internetdiensten kunnen woningcorporaties op ieder moment en vanaf elke locatie gebruikmaken van de telefoonoplossing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het nieuwste en snelste 4G-netwerk van Nederland.

Bent u benieuwd naar de meerwaarde die Hosted Voice uw woningcorporatie kan bieden? Neem dan contact met NEH op via marketing@nehgroup.com of bel 033 4343 070.

Een greep uit ons leveranciersregister

Adviesbureau van de Poel
Zegwaard Rioolbeheer
Zegwaard Rioolbeheer werkt voor verschillende woningcorporaties onder het concept ...
NEH Shared Services
Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...