Huis & Erf kiest voor Cegeka

Huis & Erf kiest voor Cegeka

Gepubliceerd op:

De Brabantse woningcorporatie Huis & Erf heeft na een uitgebreid selectietraject ter vervanging van haar bestaande bedrijfsinformatiesysteem gekozen voor implementatie van Dynamics Wonen van Cegeka.

Huis & Erf is een woningcorporatie in de regio Schijndel en Sint-Michielsgestel met ruim 3.400 woningen. Een maatschappelijke ondernemer met een brede zorg voor wonen. Huis & Erf voelt zich verantwoordelijk voor goed wonen in vitale wijken en buurten. Hierbij schenkt zij extra aandacht aan mensen die maatschappelijk kwetsbaar zijn. Om goed maatschappelijk te presteren werkt Huis & Erf nadrukkelijk en intensief samen met haar klanten en belanghouders. Samen zorgen zij voor een prettige woon- en leefomgeving.

Optimaliseren & Automatiseren
Met ruim 50 collega’s doet Huis & Erf haar werk vanuit een sociaal gevoel en levert zij een continue, creatieve bijdrage aan de uitvoering van haar ondernemingsplan. Ter realisatie en ondersteuning van dit plan en doelstellingen dient onder andere het huidige bedrijfsinformatiesysteem Wocas4all te worden vervangen. Huis & Erf wil hiermee een aantal functionele gebieden optimaliseren/automatiseren zoals: de projectadministratie, ketenintegratie, klantintegratie, documentmanagement en de informatievoorziening.

Dynamics Wonen, de ERP-oplossing van Cegeka voor woningcorporaties, biedt Huis & Erf de gewenste functionaliteit voor haar totale bedrijfsvoering. Met Microsoft Dynamics AX als ERP-kern beschikt Huis & Erf over branchespecifieke oplossingen voor vastgoedbeheer, verhuur- en contractenbeheer, financieel beheer, proces- en documentmanagementbeheer en haar beleids- en sturingsverantwoording. Een informatiearchitectuur die volledig aansluit bij de wensen en eisen van Huis & Erf en bij landelijke ontwikkelingen.

Best practice inrichting
Huis & Erf kiest voor implementatie van de door Cegeka ontwikkelde best practice inrichting. Deze inrichting is tot stand gekomen op basis van in de praktijk gerealiseerde projecten bij collega-corporaties. Met deze beproefde inrichting is het mogelijk in een beperkte periode een succesvolle implementatie te realiseren. Doelstelling is Dynamics Wonen per 1 januari 2014 in productie te nemen waarmee Huis & Erf tevens haar betaaldiensten volgens de nieuwe SEPA-richtlijnen kan uitvoeren.

Huis & Erf is sedert lange tijd klant van Cegeka. Sinds 2011 maakt Huis & Erf voor haar totale kantoorautomatisering naar volle tevredenheid gebruik van de Cegeka Outsourcingsdiensten. De installatie en het gebruik van Dynamics Wonen vindt eveneens plaats vanuit het Cegeka datacenter te Veenendaal. Met Outsourcing Wonen maken de medewerkers van Huis & Erf via de Cegeka Cloud gebruik van zowel Dynamics Wonen als alle kantoorautomatiseringtoepassingen.

Online werkplek
Steeds meer corporaties kiezen voor volledige IT-dienstverlening op afstand, ofwel een online werkplek. U heeft immers vanaf dat moment een volledig onderhouds¬vrije en uiter¬mate veilige IT-omgeving, locatie-onafhankelijk en u maakt gebruik van de nieuwste standaard, voor vaste lage periodieke kosten. Kortom, zekerheid zonder nieuwe investeringen.

De online werkplek draait op servers in ons datacenter, een werkplek die per medewerker kan worden uitgebreid met Microsoft-applicaties. Ook andere applicaties als Dynamics Wonen kunnen probleemloos opgenomen worden in ons datacenter. ICT uit de muur bij Cegeka! Een wezenlijk en substantieel verschil ten opzichte van concurrerende partijen.

Een greep uit ons leveranciersregister

NEH Shared Services
Wij ontzorgen al meer dan 65 woningcorporaties op het gebied van: cloudservices ...
Eurlicon
Dé adviseur in liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties ...
Hofmeier I Interim & Consulting
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...