The Future is Green

The Future is Green

Gepubliceerd op:

De BENG regelgeving zorgt ervoor dat nieuwe projecten aan steeds strengere eisen moeten voldoen. De basismissie van ventilatie mag hierdoor echter niet over het hoofd gezien worden: een gezond binnenklimaat! DUCO biedt antwoorden op beide aspecten. Bezoek BouwBeurs 2023 en aanschouw de toekomst van ventilatie met eigen ogen.

Op DUCO kun je huizen bouwen…of renoveren
Renoveren en transformeren zullen binnenkort de kernwoorden worden van de Nederlandse bouw. Op BouwBeurs 2023 pakt DUCO uit met de DucoBox Reno. Krachtige prestaties worden gecombineerd met praktisch genot. Vervangen en verbeteren was nog nooit zo eenvoudig.

Duurzame gevels om de toekomst tegemoet te gaan
DUCO ziet de toekomst groenkleurig in en zet dus alles in op bewust bouwen. Innovatieve technieken zorgen er voor dat onze geveltoepassingen niet alleen geluidsluw, maar ook ventilerend zijn. Daarnaast worden ze uitgerust met duurzaam dempingmateriaal, al dan niet in combinatie met zomernachtkoeling en/of doekzonwering, om zo een akoestische en thermische meerwaarde voor de bewoner te zijn.

De nieuwste generatie slimme D-systemen
De DucoBox Energy Comfort was een razend succes. Welk toestel dan beter om de nieuwste generatie D-systemen op te baseren. Met de nieuwe DucoBox Energy Comfort Plus productljin vliegt DUCO alle lagen van de markt aan. Verhoogde debietmogelijkheden en slimme zonale sturingen staan centraal. Comfort werd echter niet uit het oog verloren; het toestel biedt een fluisterstille werking. De Energy Family valt te bewonderen op de BouwBeurs 2023 in Utrecht.

Klik hier voor gratis registratie en toegang tot de beurs!

Een greep uit ons leveranciersregister

Sensus process management
BPM software voor Woningcorporaties ...
Veelzijdig galerijvloeren en balkonvloeren voor wbv en vve
Veelzijdig is gespecialiseerd in de aanleg en ophoging van galerijvloeren en balkonvloeren ...
Hercules
Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters ...