Duurzamere woningvoorraad met Niko Home Control

Duurzamere woningvoorraad met Niko Home Control

Gepubliceerd op:

Samenwerking in de keten, co-makerships, kostenbesparingen en toch innovatie in woningen. Dat is de wens van vele corporaties in de zoektocht naar het antwoord op de onrendabele top. Niko is fabrikant van huisautomatisering en heeft een uitgebreid netwerk met de bouwketen. Met Niko Home Control huisautomatisering zorgt Niko voor meer flexibiliteit in woningen zodat ze interessanter worden voor een veel bredere doelgroep. Zonder dat dit leidt tot veel hogere stichtingskosten. Kortom, verkoopbaarheid van woningen verhogen, lagere onderhoudskosten, bij nagenoeg gelijkblijvende stichtingskosten daar helpt Niko bij.


Sinds decennia staat Niko in Nederland voor grensverleggende, stijlvolle, gebruiksvriendelijke en vooral gemakkelijk te installeren oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering Niko Home Control. De behoeften van bewoners stonden centraal bij het ontwerp van deze nieuwe elektrische installatie. Want Niko leerde uit internationaal klantenonderzoek dat mensen een gebruiksvriendelijke elektrische installatie verwachten die energiebesparend werkt en bijdraagt tot een gevoel van comfort en veiligheid. Met Niko Home Control heeft de bewoner zelf de controle. Naargelang de wens van de bewoners stuurt de installatie alle in de woning aanwezige functies aan (verlichting, verwarming, bewegingsmelders …). De bediening gebeurt erg gebruiksvriendelijk. De installatie laat zich snel en eenvoudig installeren en kan perfect afgestemd worden op de grootte en de noden van de bewoners. Ze is aanpasbaar wanneer de woning nieuwe bewoners krijgt of wanneer de huidige bewoners in een nieuwe levensfase belanden. Niko Home Control is bovendien erg betaalbaar en kan modulair worden samengesteld. Programmeren gebeurt intuïtief, daarenboven werd heel wat logica vooraf ingesteld. Met Niko Home Control installeert u zonder extra werk een installatie die voor alle partijen zeer veel meerwaarde heeft.

www.niko.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Chapps NV
Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan inspectie-oplossingen ...
Tonzon
In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...
Hofmeier I Interim & Consulting
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...