Dynamics Empire Online gepresenteerd tijdens INSPIRE’18

Dynamics Empire Online gepresenteerd tijdens INSPIRE’18

Gepubliceerd op:

Tijdens INSPIRE’18 heeft cegeka-dsa haar SaaS-oplossing gepresenteerd. Het was één van de hoogtepunten van een zeer geslaagde klantendag.

Met de uitspraak 'de weg naar de cloud begint met beide voeten op de grond' begon algemeen directeur Anton Vreugdenhil de dag met een toelichting op de mogelijkheden van de huidige Release 17. Door de juiste inzet van deze release kunnen klanten het onderhoudsproces van huurder tot en met aannemer volledig digitaal organiseren. Dit alles mede dankzij de standaard koppeling Ketenstandaard in Release 17 waardoor digitale ketenintegratie met aannemers mogelijk is geworden. De business case hiervan staat als een huis!

Aansluitend werd ingegaan op Release 18, waar we met het thema 'Empower Employees' inzetten op een verdere verbetering van de gebruikerservaring. Deze verbeteringen worden deels ook doorgevoerd in R17. Belangrijk nieuws voor onze klanten en een mijlpaal voor ons was de bekendmaking dat Release 18 ook als SaaS geleverd kan worden en is voorzien van een compleet nieuwe userinterface. Corporatie Woonstichting Valburg zal als eerste klant direct na de zomer live gaan met Dynamics Empire Online, de naam van dit nieuwe product. Het product is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (zie afbeelding) en is zowel SaaS als On-premise leverbaar. Release 18 zal vanaf Q1 2019 beschikbaar komen.

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...