IBIS-MAIN 6.60 vereenvoudigt meerjarenonderhoudsplanning

IBIS-MAIN 6.60 vereenvoudigt meerjarenonderhoudsplanning

Gepubliceerd op:

Ibis, leverancier van software voor de bouw, vastgoed en GWW, introduceert IBIS-MAIN 6.60. Deze software voor het begroten en plannen van onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties, bevat een intuïtievere gebruikersinterface en diverse nieuwe functies. Verder is IBIS-MAIN geoptimaliseerd naar de nieuwste ICT-technologie voor een bouwwereld waarin steeds vaker met smartphones, tablets en apps wordt gewerkt.

Samenvatting nieuwe en verbeterde functionaliteit
IBIS-MAIN 6.60 is het resultaat van intensief ontwikkelen in nauwe samenwerking met ervaren gebruikers. De toegevoegde en verbeterde functies zijn gericht op:
  • Eenvoudiger en sneller plannen van alle onderhoudswerkzaamheden
  • Inzichtelijke rolgebaseerde projectstructuur
  • Planningsscenario’s makkelijker vergelijken
  • Specialistische deelinspecties uitbesteden en managen
  • Begroting- en planningsdoorsnedes op elk gewenst projectniveau
Intuïtievere gebruikersinterface
Een belangrijke verbetering in IBIS MAIN 6.60 is de vernieuwde interface, die het werken met de software eenvoudiger en inzichtelijker maakt. Deze is in samenwerking met gebruikers tot stand gekomen en biedt hen tevens meer flexibiliteit. “Met IBIS-MAIN 6.60 hebben wij voor een aantal jaren geïnvesteerd in de desktopversie van deze veelgebruikte software bij gemeenten, woningcorporaties en bouwbedrijven”, zegt productmanager Harmen Tacke. “Parallel daaraan wordt ook de cloudversie verder uitgebreid, zodat onze klanten in elke gewenste ICT-omgeving met IBIS-MAIN meerjarenonderhoudsbegrotingen en -planningen kunnen maken en beheren.”

Over Ibis
Het Integraal Bouw Informatie Systeem - Ibis, is de naam van onze software, ontwikkeld voor alle betrokkenen bij bouw- en GWW-projecten, door bouwkundigen, civiel technici en IT-ers van Brink Groep. Ter ondersteuning van de totale levenscyclus van elk type gebouw, kunstwerk of infrastructuurtracé. Ibis is open en daardoor eenvoudig te integreren met andere ontwerp-, administratie- of ERP-software. Ibis software wordt al ruim 30 jaar gebruikt door architecten, adviseurs, aannemers, bouwbedrijven, overheden, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Zij ramen, calculeren, begroten, plannen en administreren daar dagelijks hun bouw- en infrastructuurprojecten mee. Verder wordt Ibis door steeds meer vastgoedbeheerders gebruikt voor het begroten en plannen van het meerjarenonderhoud (MJOP).
Meer informatie is te vinden op: www.ibis.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...