DebtSupport in de race voor Innovation Award

DebtSupport in de race voor Innovation Award

Gepubliceerd op:

DebtSupport is met de vroege opsporing en aanpak van betalingsachterstanden in de race voor de ‘VVCM/MaxCredible Credit Management Innovation Award 2013’. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf dat een innovatieve bijdrage levert aan de creditmanagement sector in Nederland.

DebtSupport
De dienstverlening van DebtSupport is uniek in Nederland en biedt een maatschappelijk verantwoorde oplossing voor niet-kunners met beginnende schulden. In plaats van de klant te belasten met extra kosten biedt DebtSupport niet-kunners hulp en de kans om weer regulier betalende klanten te worden. Dit betekent voor woningcorporaties minder ontruimingen, voor hypotheekverstrekkers minder executieveilingen, voor zorgverzekeraars minder aanmeldingen wanbetaler bij het College voor Zorgverzekeringen en voor energiemaatschappijen minder afsluitingen. Tot slot zet het de rem op de explosieve groei van problematische schulden die vaak grote afboekingen voor schuldeisers tot gevolg hebben. Geïnteresseerd in deze nieuwe dienstverlening? Neem dan contact op met Robin Vieveen via 06-52615514, rvieveen@debtsupport.nl of bezoek onze stand tijdens de Credit Expo op 7 november 2013.

VVCM/MaxCredible Credit Management Innovation Award
De VVCM/MaxCredible Credit Management Innovation Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatie project hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop Credit Management plaatsvindt. De jury zoekt naar bijzondere, baanbrekende, laterale, innovatieve, verrassende initiatieven die een significant, aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van Credit Management.

Uitslag 7 november 2013 tijdens CreditExpo
De winnaar van de Award wordt tijdens de CreditExpo bekend gemaakt door een vakjury. Deze bestaat uit de voorzitter van de VVCM, Eric van de Beeten (MaxCredible), Jet Creemers (NVI), Nadja Jungmann (Hogeschool Utrecht) en Bob Seemann (NIBE-SVV).

De CreditExpo vindt dit jaar plaats op 7 november aanstaande in het Nieuwegein Business Center en biedt een compleet overzicht van de markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

Credit Expo gratis toegankelijk
De Credit Expo is gratis toegankelijk voor eindgebruikers en beleidsbepalers ten aanzien van oplossingen op het gebied van Credit Management. Inschrijven voor de CreditExpo kan via www.creditexpo.nl/event/registreren/, gebruik daarbij registratiecode VVCM9450.Een greep uit ons leveranciersregister

GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...
Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...
Crew-B
Wij verbinden bestaand en nieuw vastgoed met BIM in de beheerfase ...