OHV uw bemiddelaar voor WSW-geborgde leningen

OHV uw bemiddelaar voor WSW-geborgde leningen

Gepubliceerd op:

Oolders, Heijning & Voogelaar (OHV) is in 1993 ontstaan door een fusie tussen drie bemiddelaars in de valuta-, geld- en kapitaalmarkt. Op verzoek van de grootbanken zijn deze bedrijven gefuseerd om zo één loket te creëren naar de markt.

Oolders (1932), Voogelaar & Smulders (1943) en Heijning & Broersen (1983) hebben door samenvoeging hun lange ervaring en omvangrijke netwerk gebundeld. OHV profiteert van dit netwerk. OHV is een van de weinige onafhankelijke financiële instellingen van Nederland. In 2012 vierde OHV haar 80-jarige bestaan met het openen van de handelsdag door het slaan op de gong op Beursplein 5.

Een van de specialiteiten van OHV is de bemiddeling in geborgde leningen. Voor woningbouwcorporaties betreft dit leningen die door het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) worden geborgd.

Door de borgstelling van het WSW zijn woningbouwcorporaties in staat om tegen gunstige condities financieringen aan te trekken. De WSW-geborgde leningen hebben een gelijke rating als De Staat der Nederlanden. Deze geborgde leningen zijn voor beleggers solvabiliteitsvrij, waardoor zij niet verplicht zijn om kapitaal als reserve aan te houden. Hierdoor zijn de beleggers, waar OHV dagelijks mee in contact staat, geïnteresseerd in dit soort type veilige beleggingen en kunnen deze dan ook tegen scherpere tarieven in de markt zetten. OHV werkt als een full service agent. Naast bemiddeling zorgt OHV namelijk ook voor de juridische afwikkeling, rapportage, waarderingen en begeleiding van het betalingsproces.

Contact Heeft u vragen met betrekking tot bemiddeling van WSW-geborgde leningen? Neem dan gerust contact op met Wouter Vrolijk of Herman Glotzbach via email corporates@ohv.nl of telefonisch op nummer: +31 (0)20 504 04 40
https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/ohv

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...