Oesterbaai:

Oesterbaai: "Behoefte aan managementinformatie en macrodata over gevaarlijke stoffen"

Gepubliceerd op:

Hoe houdt een corporatie het overzicht als het gaat om gevaarlijke stoffen?
Corporaties verzamelen - digitaal en op papier - grote hoeveelheden informatie over stoffen als asbest en legionella, maar een totaaloverzicht ontbreekt vaak. Ingenieursbureau Oesterbaai helpt corporaties grip te houden op deze informatie met haar softwareoplossingen, en wil bezoekers van CorporatiePlein op 22 september hier meer over vertellen.

"Wij zien dat corporaties steeds meer behoefte hebben aan managementinformatie en macrodata," begint Tom Rave, regiomanager bij Oesterbaai. "Wij kunnen corporaties helpen hierover een totaaloverzicht te verkrijgen met onze tools. Hiermee krijgen ze een duidelijk beeld van hun bezit, zowel op macro- als detailniveau."

Multidisciplinaire uitvoering
Oesterbaai ziet de werkwijze van corporaties wat betreft gevaarlijke stoffen de komende jaren veranderen. "De sector zal zich de komende jaren meer richten op multidisciplinaire uitvoering van werkzaamheden van (onder)aannemers. Hierbij blijft de huurder centraal staan en dient deze zo minimaal mogelijk te worden belast. Ook de inzet van innovatieve werkmethoden - zoals het gebruik van een mini-containment bij een asbestsanering - zullen steeds vaker voorkomen. Projectmatig kunnen werken is hierbij in veel gevallen van belang."

Kennis en ervaring
Volgens Tom kunnen bezoekers van CorporatiePlein een breed scala aan tools verwachten. "Als marktleider op het gebied van onderzoek naar asbest, legionella en andere gevaarlijke stoffen kunnen wij op basis van brede kennis en ervaring inspelen op alle wensen van opdrachtgevers. De tools die wij daarvoor aan opdrachtgevers beschikbaar stellen, zullen uitgebreid getoond worden op onze stand!"

Oesterbaai is op CorporatiePlein te vinden op stand 23. Zie ook: www.corporatieplein.nl.

(Bron: www.corporatiegids.nl)

Een greep uit ons leveranciersregister

Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...
Liftintermediair
Liftintermediair: De volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftinstallaties ...
Klaar is Case
Met verduurzaming op hoog niveau is uw project klaar voor veertig jaar...