Mooie en duurzame buitenvloeren met Triflex Creative Design

Mooie en duurzame buitenvloeren met Triflex Creative Design

Gepubliceerd op:

Terrassen, balkons en entreegebieden zijn een verlengstuk van de leefomgeving. Het zijn plekken om te ontspannen en verhogen het woongenot aanmerkelijk. Vanwege de open bouwwijze staan deze oppervlakken echter vaak aan alle weersinvloeden bloot. Na enkele jaren beginnen de problemen: vocht- of vorstschade, afgebroken tegels, gescheurde voegen, verweerde houten vloeren, mos- of zelfs schimmelvorming.

Creatief met Triflex Creative Design
Het Triflex Creative Design biedt hiervoor de oplossing. Hiermee realiseert u vloeren met een uniek eigen gezicht. Met veel effecten, van tegelpatronen tot een logo of vloertekst. Ook is deze afwerking duurzaam weerbestendig.

Met ons Creative Design concept plaatst u accenten waar en zoals u wilt. Hoofdbestanddeel van het systeem is een folie die op een voorbereide ondergrond wordt geplakt en qua kleur uitgewerkt wordt. Tenslotte wordt de folie verwijderd en wordt de gewenste vloer zichtbaar. Van klassieke tegelpatronen in verschillende groottes, het bedrijfs- of verenigingslogo tot persoonlijke teksten.

Decoratieve vloeren met volop keuzemogelijkheden.
Er is een ruime keus aan kleuren en instrooiingen, waarmee u uw vloeren optimaal op bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur kunt afstemmen. Effectief: geen vocht- of vorstschade, afgebroken tegels, verweerde houten vloeren, aantasting door schimmels of mosvorming.

Door kleurpatronen of structuurvariaties te combineren, transformeert u balkons en terrassen en entreegebieden tot een fraai en modern design. Ook entreegebieden kunnen in iedere gewenste kleur en vorm aangepast worden aan de huisstijl of uitstraling van een bedrijf.

Zorgeloos met duurzame oplossingen van Triflex
Triflex beschikt over ruim 30 jaar ervaring met het afdichten en beschermen van vloerdelen met vloeibare kunststof harsen. In onze systemen wordt de modernste, duurzame afdichtingstechnologie gecombineerd met een ongekende variatie in uitvoeringen. Wij werken uitsluitend met vakbekwame en gekwalificeerde applicateurs, die terrassen en balkons betrouwbaar tegen weersinvloeden beschermen en reeds ontstane schade in een handomdraai herstellen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze website www.triflex.nl of neem contact met ons op via info@triflex.nl.  

Een greep uit ons leveranciersregister

WoonConnect
Met WoonConnect brengt u uw woningvoorraad digitaal in kaart. Alle benodigde informatie is ...
Orcon bv
Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...
Eurlicon
Dé adviseur in liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties ...