Hier is de toekomst

Hier is de toekomst

Gepubliceerd op:

Verduurzamen van de nieuwbouw en de bestaande bouw is de komende jaren dé opgave voor bouwend Nederland. Dat betekent een grote ommezwaai voor de bouwwereld enerzijds en voor gemeenten en woningbouwcorporaties anderzijds. Want hoe gaan we dat voor elkaar krijgen? Wat doen we met de bodem en de bestaande infrastructuur? Wat gaan we aan duurzame energie-alternatieven bieden en hoe gaan we dat betalen? Maar vooral: hoe gaan we zorgen dat bewoners gelukkig en comfortabel kunnen leven?

Dura Vermeer heeft de antwoorden. Als ontwikkelend bouwbedrijf met meer dan 12 jaar ervaring met zeer duurzaam en gasloos bouwen. Wij brengen de nieuwste innovaties op het gebied van duurzame energie al breed in de praktijk. Dat doen we niet alleen. Al onze projecten zijn tot stand gekomen dankzij een integrale aanpak en een intensieve samenwerking met alle betrokkenen. Met gemeente, nutsbedrijven en woningbouwcorporaties maar ook met een groot netwerk aan specialisten op het gebied van duurzaamheid, sociale cohesie, stadsplanning en, natuurlijk met de bewoners zelf.

Want alleen op die manier kunnen wij duurzame huizen bouwen waar de eindgebruikers gezond, comfortabel en gelukkig leven. Benieuwd hoe deze huizen eruitzien, hoe de plannen voor onze nieuwbouwwijken tot stand zijn gekomen en waarom we daar zo trots op zijn? Ga dan naar www.hierisdetoekomst.nl Dan kunt u ook van de bewoners zelf horen hoe het is om in een huis van de toekomst te wonen. Dura Vermeer laat het u allemaal graag zien. Want de toekomst is wat ons betreft niet pas in 2050. De toekomst is nu. Hier is de toekomst!

Exclusief seminar Ruud Koornstra op de Provada
Het belang van een circulaire economie en een versnelde energietransitie wordt steeds groter. Als ontwikkelende bouwer houdt Dura Vermeer zich dagelijks bezig met de vraag hoe we in Nederland de verduurzaming van de woningmarkt kunnen versnellen.

Op 6 juni 10.30u, tijdens de Provada, gaan we hier dieper op in. Tijdens een exclusief seminar voor gemeenten en woningcorporaties. Ruud Koornstra, de eerste Energiecommissaris van Nederland, vertelt dan over de Nederlandse energietransitie, nieuwe technologieën en integrale oplossingen voor de bouwbranche en de woningmarkt.

Zijn seminar is live te volgen op de social media kanalen van Dura Vermeer. Uiteraard is iedereen welkom op onze stand om na te praten met Ruud over dit onderwerp. Wil je liever bij het seminar aanwezig zijn? Meld je dan hier aan.Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...
Tenten Solar Zonnepanelen B.V.
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie ...