Geef kunststof kozijnen een nieuw leven

Geef kunststof kozijnen een nieuw leven

Gepubliceerd op:


Wist u dat oude kunststof kozijnen uitstekend geschikt zijn voor hergebruik? De VKG heeft een recyclesysteem dat oude kozijnen voor u inzamelt en verwerkt. Zonder gedoe en kostendekkend. En met een nieuwe generatie duurzame kunststof kozijnen als resultaat.

Kiezen voor kunststof, is kiezen voor duurzaam. Oude kunststof kozijnen bevatten hoogwaardige materialen, zoals staal, rubber en PVC. Recycling levert weer een schone PVC-korrel op, die de basis vormt voor nieuwe kunststof kozijnen. Een filmpje op www.vkgkozijn.nl/recycle brengt dit glashelder in beeld. Het mooie is, dat we het recycleprocédé tien keer kunnen herhalen, zonder kwaliteitsverlies. Een duurzaam hoogstandje, waaraan u kunt bijdragen.

Lever oude kunststof kozijnen in
Het VKG-recyclesysteem verwerkt alleen kunststof gevelelementen. U weet dus zeker dat uw oude kozijn aan de wieg staat van een nieuwe generatie kozijnen. Levert u graag een bijdrage aan de circulaire economie? Laat uw oude kunststof kozijnen dan (zonder glas of andere vervuiling) kosteloos achter bij een VKG-inzamelpunt bij u in de buurt. Bij grote projecten kunnen we een container op uw bouwlocatie plaatsen. Informeer naar de mogelijkheden via tel. 030-7509801 of mail recycle@vkgkozijn.nl.

Meer informatie: www.vkgkozijn.nl/recycle

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...