Word een echte pro in onderhoud en renovatie

Word een echte pro in onderhoud en renovatie

Gepubliceerd op:

Als brancheopleidingsinstituut is BOB-KOB inmiddels al 75 jaar van en voor de sector. Onze opleidingen zijn daarom óók speciaal ontwikkeld voor onderhoud- en renovatiebedrijven. We hebben het aanbod nu handig gebundeld op één pagina. Zo zie je in één oogopslag hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

We hebben de samenhang tussen de verschillende vakgerichte opleidingen en vaardigheidstrainingen inzichtelijk in beeld gebracht. Je kunt je ontwikkelen vanuit een niet-technisch instroomniveau naar functies binnen de werkvoorbereiding, uitvoering en projectleiding binnen onderhoud- en renovatie bedrijven en/of vastgoedbeheer. Daarnaast hebben wij ook verschillende opleidingen rondom duurzaamheid en andere interessante onderwerpen opgenomen in het aanbod.

Onderhoud- en renovatie-expertise staat centraal
Het is belangrijk dat je tijdens de opleidingen specifieke kennis en kunde ontwikkelt. Om dit te garanderen werken me met docenten die midden in de praktijk staan. Deels zijn ze werkzaam bij onderhoud- en renovatiebedrijven en brengen zo hun werkervaring met praktijkvoorbeelden in als lesstof.

Wij zorgen ervoor dat je een echte pro wordt in de wereld van onderhoud en renovatie. Je bent straks helemaal up-to-date en beschikt over de meest specialistische en actuele kennis die nodig is in dit vakgebied.

Ervaringen van deelnemers
Naast het overzichtelijke opleidingsaanbod voor onderhoud en renovatie en voor vastgoedbeheer hebben we ook ervaringen van klanten en deelnemers verzameld. Zo kun je lezen wat vakgenoten hebben gehad aan een opleiding.

Zo zocht projectleider planmatig onderhoud Ruud Narin, werkzaam bij Havensteder, verdere verdieping en vernieuwing op het gebied van gevels en onderhoud. Na het volgen van een incompanytraining met zijn collega’s vertelt hij: “We zijn nu weer helemaal up-to-date, zeker als het om duurzaamheid gaat.” Lees het hele interview.

Wil je meer weten?
Bekijk de opleidingen onderhoud en renovatie. Weet je niet welke opleiding het beste bij jou past? Of het nu gaat om persoonlijk ontwikkelingsadvies of organisatieadvies, wij van BOB-KOB helpen je graag. Neem contact op via 079 – 325 24 50 of info@bob-kob.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...