Tenten Solar Zonnepanelen B.V.

  1. Leveranciers »
  2. Solar »
  3. Tenten Solar Zonnepanelen B.V.

Tenten Solar Zonnepanelen B.V.

Bezoekadres
Koningslinde 25
7131 MP Lichtenvoorde
Contactgegevens
Telefoon: 0544 - 35 33 48
Tenten Solar Zonnepanelen is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie door heel Nederland. Iedere dag werken we met meer dan 50 collega’s in een prettige sfeer samen aan de mooiste projecten voor de sectoren: agrarisch, MKB, (semi-)overheid, particulieren en woningcorporaties. Bij ons zijn dat geen standaard projecten; denk bijvoorbeeld aan grote dakinstallaties, open velden of zelfs een drijvende installatie op het water. Tenten Solar is een jong, collegiaal en gedreven team en onze collega’s zijn echte aanpakkers! Zij zetten zich continu in om samen iets goeds en moois te realiseren. Bekijk hier het team van Tenten Solar.

Wij hebben de drang om onszelf continu te verbeteren en samen iets goeds en moois te realiseren. De geleverde installaties van Tenten Solar voldoen aan de geldende normeringen en richtlijnen die voor de betreffende producten zijn vastgesteld. Bij de verstrekking van een opdracht wordt in overleg met de opdrachtgever gestreefd naar een kwalitatieve, Arbo technische en milieuverantwoorde uitvoering.

Bekijk onze website voor meer info over ons team, onze diensten en referenties of bekijk onze vacatures! Werken bij Tenten Solar is mooi werk. Klik hier voor meer informatie.

Foto's van Tenten Solar Zonnepanelen B.V.

Beschikbare video van Tenten Solar Zonnepanelen B.V.

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters ...

Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...

Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...

Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...

Schöck biedt producten en systemen voor de toekomst ...

Direct alarmering. Waar u ook bent.