Kiezen voor kwaliteit zonnestroomsystemen

Kiezen voor kwaliteit zonnestroomsystemen

Gepubliceerd op:

Oranjedak Solar is een erkend KvINL installateur voor de vakdiscipline zonnestroom; iets waar wij met recht trots op kunnen zijn. Oranjedak onderscheidt zich hiermee als vakman en technisch specialist in zonnestroom systemen.

Maar wat betekent een dergelijke erkenning en wat “koopt” u hier nu voor als woningcorporatie?
 • Wie of wat is KvINL? Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland:
  Zij zijn ontstaan uit een fusie van KBI ( stichting kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI ( stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de installatiesector.
 • Een hoog kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten wordt door de samenwerking van zowel opdrachtgevers, installateurs en overheden binnen KvINL gegarandeerd.
 • Om deze erkenning te verkrijgen zijn er door diverse medewerkers (engineers, monteurs) opleidingen gevolgd die specifiek voor de vakdiscipline zonnestroom-installatie en volgens de normen en eisen van KvINL zijn samengesteld.
 • Onze (potentiële) opdrachtgevers zijn ervan verzekerd dat we ruime ervaring hebben met dit werk, dat we adequaat opgeleide mensen in dienst hebben en dat onze kwaliteit continue wordt gecontroleerd.
Wanneer er sprake is van nieuwe technieken en er voldoende vraag bestaat, breidt KvINL voor de installateur en de opdrachtgever de erkenningsregeling verder uit. Zo wordt momenteel bijvoorbeeld gewerkt aan een verbreding van de erkenningsregeling op het gebied van duurzame energie.

Door snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen, komt KvINL direct tegemoet aan de vraag bij opdrachtgevers en installateurs om de kwaliteit van de werkzaamheden te borgen. De eisen die zij bij een erkend lid stelt worden als volgt gemonitord waarbij een installateur:
 • goed is opgeleid, de vereiste diploma’s heeft en zijn of haar vakkennis goed bijhoudt;
 • de juiste kennis en ervaring in huis heeft om u deskundig te adviseren;
 • veilig werkt en degelijk installatiewerk levert en service kan uitvoeren aan uw installatie(s);
 • werkt met de juiste apparatuur en instrumenten;
 • werkt conform actuele wet- en regelgeving en normeringen;
 • op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen;
 • periodiek wordt gecontroleerd door KvINL.
Oranjedak Solar staat vermeld in het openbare register van KvINL. In dit register zijn bedrijven opgenomen die hebben aangetoond te beschikken over voldoende vakbekwaamheid en een uitrusting om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Kiest u voor Oranjedak Solar dan kiest u voor kwaliteit en veiligheid.

Wilt u meer informatie over onze organisatie en waar wij voor staan, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een gesprek met een van onze technisch adviseurs. Debby de Jonge 06-10121665


Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...