Betaalbaar woningaanbod op Rooftrack stijgt ook in dalende markt

Betaalbaar woningaanbod op Rooftrack stijgt ook in dalende markt

Gepubliceerd op:

Terwijl in 2013 het huurwoningaanbod in het middensegment daalde, liet Rooftrack een ander geluid horen: het aantal vrijesectorhuurwoningen met een huur tussen de 600 en 800 euro op www.rooftrack.nl steeg van 2468 naar 2902 woningen. Hiermee handhaaft Rooftrack haar positie als platform voor betaalbare vrijesectorhuur.

Veel aanbod in middensegment
Rooftrack bleek in staat een groei te realiseren van het vrijesectorhuuraanbod in het populaire middensegment. Hiermee onderscheidde het zich ten opzichte van andere huurwoningaanbieders in de vrije sector. Het gehele woningaanbod op Rooftrack steeg in 2013 met 22 procent, tot 7.932 woningen. Hiervan bestond het grootste deel uit woningen in het middensegment: bijna 40 procent van het woningaanbod had een huur tussen de 600 en 800 euro.

Reacties van goede kwaliteit
Rooftrack bewijst zich als betrouwbaar platform voor vrijesectorhuur, en levert  waardevolle reacties op voor woningaanbieders. ‘Door onze woningen op Rooftrack aan te bieden, bereiken we veel geïnteresseerde woningzoekenden, vooral uit de middeninkomensgroep’, zegt Bouke Molenkamp, hoofd afdeling vrijesectorhuur Eigen Haard. ‘Rooftrack ervaren wij als prima platform om deze groep woningzoekenden goed te bereiken. De reacties die we via Rooftrack krijgen op ons vrijesectorhuuraanbod zijn van goede kwaliteit’, aldus Molenkamp.

Over Rooftrack
Rooftrack is een initiatief van WoningNet, met als doel het meest complete en betrouwbare aanbod van betaalbare vrijesectorhuurwoningen te tonen. Het is de plek waar o.a. woningcorporaties hun vrijesectorhuuraanbod publiceren. Rooftrack is actueel en betrouwbaar. De aangeboden huurwoningen zijn direct te huur bij woningcorporaties en professionele vastgoedbeheerders uit heel Nederland. Het woningaanbod wordt door de woningaanbieders zelf geplaatst, wat zorgt voor actuele informatie uit eerste hand.

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
IVVD Opleidingscentrum / Studio
IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers ...
Fito Products
Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten ...