Liftonderhoud zonder liftstilstand

Liftonderhoud zonder liftstilstand

Gepubliceerd op:

Wanneer je weet dat je met regelmaat controle afspraken of onderhoud moet inplannen, is het slim om een vaste partner te gebruiken. Een partner waarop je kunt vertrouwen dat hij altijd bereikbaar is en waarmee je een lange termijn vertrouwensrelatie kan opbouwen. Bij liftonderhoud is dit niet anders. Een liftvoorziening is voor veel bewoners onmisbaar in het dagelijks leven. Verhuurbedrijf RECO Lift Solutions laat ons zien waarom een langdurige samenwerking een grote meerwaarde heeft voor de woningcorporatie.

Met regulier liftonderhoud voorkomt u liftstoringen en dergelijke verrassingen die een aanslag kunnen vormen op de mobiliteit van bewoners. Maar voorkomen kun je het nooit helemaal. Daarom staat RECO Lift Solutions uit Waddinxveen altijd gereed met een omvangrijke verhuurvloot met verschillende typen personenliften. Hiermee biedt RECO Lift Solutions haar opdrachtgevers altijd een oplossing voor calamiteiten én onderhoudsperiodes. Wat RECO Lift Solutions onderscheidt, is haar focus op een langdurige samenwerking. En terecht, want op deze manier kan de woningcorporatie de onderhoudsperiodes met RECO`s vervangende liften al 10 jaar vooruit plannen in een meerjarig onderhoudsplan.

   

RECO: uw partner in materieel sinds 1953
Wat RECO Lift Solutions eveneens een goede partner maakt, is haar track record. Als deel van de RECO Holding wordt ze ondersteund door ruim 300 vakspecialisten en 65 jaar ervaring in de technische dienstverlening op diverse B2B markten. Hier wordt tevens de verhuurvloot aangevuld met een uitgebreid assortiment industriële personen- en goederenliften. Geen kleine speler. RECO Lift Solutions werkt zelf met een relatief klein flexibel team. Met persoonlijke betrokkenheid en korte lijnen kunnen ze zeer snel schakelen bij just-in-time aanvragen als calamiteiten.

De grootste voordelen van een langdurige samenwerking met RECO Lift Solutions is het persoonlijke contact met de specialist en de oplossingsgerichte werkwijze. Dankzij de toewijding van het team is er geen project waarbij RECO geen oplossing heeft. Met de ondersteuning van de bedrijven in de RECO Holding heeft zij indien nodig ook het ondersteunende materieel ter beschikking om unieke klantspecifieke lift-opstellingen te realiseren voor de meer uitdagende aanvragen.

Een greep uit ons leveranciersregister

Hofmeier I Interim & Consulting
Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities ...
Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...
Groupe Atlantic Nederland
Ga voor het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren ...