Verweij Houttechniek

  1. Leveranciers »
  2. Renovatie »
  3. Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek

Bezoekadres
Barwoutswaarder 97
3449 HL Woerden
Contactgegevens
Telefoon: 0348 - 68 82 82
Wie is en voor wie is Verweij? Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren, kozijnen, specials en prefab producten gaat.

Een unieke combinatie

Uw partner, één loket.
Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het gaat om duurzame houten ramen, deuren, kozijnen, specials en prefab producten. We produceren niet alleen, we ontwerpen en monteren ook voor u. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn we van alle markten thuis, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of (groot) onderhoud. Naast de hoofdvestiging in Woerden, is in 2015 nevenvestiging Drachten toegevoegd om ook onze opdrachtgevers in het Noorden optimaal van dienst te kunnen zijn.

Familiebedrijf sinds 1884. Hofleverancier. NL-Product.
Verweij Houttechniek is een hecht familiebedrijf. In 1884 startte Huibert Verweij met het verrichten van timmerwerkzaamheden in de nabije omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn. In 1914 schreef Verweij zich in bij de Kamer van Koophandel en in de jaren die volgden groeiden het bedrijf gestaag.

In 2014 bestond Verweij 100 jaar én kent de koning het predicaat Hofleverancier toe. Het predicaat wordt toegekend aan kleine en middelgrote ondernemingen die een zeer belangrijke plaats innemen in Nederland.

Onderhand is alweer de vijfde generatie werkzaam binnen het bedrijf en komt het aantal werknemers ruim uit boven de 100. Al die jaren worden al onze producten vervaardigd op Nederlandse bodem.

TCO-proof. RGS-garantie.
Gegarandeerde kostenbeheersing is belangrijk en vanuit het perspectief van Total Cost of Ownership (TCO) is het voor opdrachtgevers belangrijk om de onderhoudskosten in beeld te hebben. Daarom biedt Verweij haar opdrachtgever, naast de standaard garanties, ook onderhoudscontracten aan. Dit in samenwerking met geselecteerde vastgoedonderhoudsbedrijven. Op die manier ontstaan later geen onverwachte kosten. Een veelgebruikte uitspraak binnen Verweij is dan ook dat de kilometerprijs van onze systemen het belangrijkst is en niet de aanschafprijs. Zekerheid voor iedereen.

Ook is Verweij Houttechniek al jaren actief deelnemer in (keten)samenwerkingen. Onder meer door Resultaat Gericht Samen te werken (RGS). Hierdoor sluiten uw en onze terminologieën, procesmodellen en stappenplannen naadloos op elkaar aan. Zo haalt u meer voordeel uit uw totale project. Een project waar we graag deel van uit maken.

Omdat wij graag met u volgens de RGS-wijze willen (blijven) werken en om RGS kracht bij te zetten, bieden wij een nieuwe garantie: de RGS-garantie van Verweij. Deze garantie overstijgt de in Nederland standaard geldende garanties. Ons doel van de RGS-garantie is dat deze volledig aansluit op de gevraagde prestaties.

Foto's van Verweij Houttechniek

Beschikbare downloads van Verweij Houttechniek

Beschikbare video van Verweij Houttechniek

Word lid en profiteer!

De database bevat een compleet overzicht van alle woningcorporaties met contactpersonen. Tevens ook de mogelijkheid om complete exports te maken naar Excel.

De aanbieding

Een greep uit ons leveranciersregister


Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft voor dakspecialist Zoontjens geleid tot een schat aan ...

Nu-Swift Brandbeveiliging draagt bij aan een veiliger Nederland door het leveren van een breed pakket van veiligheidsproducten ...

IMI Hydronic Engineering is specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen ...

Dak- en gevelprofielen van gelamineerd kunsthars met een leversduurgarantie van 30 jaar!

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een breed scala aan inspectie-oplossingen ...

Kies je voor Ferlem, dan kies je voor duurzaamheid, circulariteit, nul-op-de-meter ...