Praktisch gebouwbeheer steeds belangrijker

Praktisch gebouwbeheer steeds belangrijker

Gepubliceerd op:

Iedere gebouwbeheerder / vastgoedmanager kent de moeilijkheid van goed en dagelijks complexmatig beheer. Natuurlijk ben je je als vastgoedprofessional bewust van lange termijn onderhoud, NEN conditiemeting en alles wat daarbij komt kijken. Alleen, het dagelijks controleren en beheren van je complex heeft heel andere uitdagingen.

Chapps heeft als internationale ontwikkelaar zeer veel ervaring en is specialist op het gebied van inspectie-apps voor de vastgoedsector. Iedere tak van sport kent zijn eigen disciplines, uitdagingen en mogelijkheden. Met deze visie en kennis heeft Chapps een breed aanbod aan diverse inspectie-apps ontwikkeld en één daarvan is de Chapps Building Inspector.

Het complexmatig onderhouden en controleren van je gebouwen vergt een specialistische aanpak. Het gaat natuurlijk om een stuk verantwoordelijkheid die je dient te nemen als gebouwbeheerder, maar denk ook aan efficiëntie en het uitzetten en controleren van werkzaamheden.
Meestal worden meldingen reactief opgevolgd, bijvoorbeeld door een melding van een bewoner of conciërge, maar wat scheelt het je in kosten en tijd als je pro-actief controles uitvoert op periodieke momenten?

Chapps Building Inspector
Met de Chapps Building Inspector heb je alle tools in handen om vanaf nu je gebouwen goed en dagelijks te kunnen controleren. Wil je dagelijks een controle hebben of alle nooduitgangen vrij zijn, een wekelijkse controle op noodverlichting of een maandelijkse controle of bijvoorbeeld de verlichting in de gemeenschappelijke ruimtes goed functioneert en de klimaatbeheersing correct werkt? Het is allemaal mogelijk met de Building Inspector. Maar ook worden vanaf nu uitgezette werkzaamheden via de Building Monitor (de online backoffice omgeving) nauw opgevolgd en van een mogelijke prioriteit voorzien.

Ruime ervaring
Chapps maakt onderdeel uit van een internationaal opererende organisatie met ruim 25 jaar aan ervaring in de vastgoedmarkt. De hele organisatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele softwareoplossingen voor vastgoedprofessionals. Door de internationale kennis en activiteiten worden unieke producten en diensten ontwikkeld die perfect zijn voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

Meer informatie
Ben je als vastgoedprofessional betrokken bij het beheer van gebouwen, complexen en / of VvE’s? En wil je vanaf nu een goede, betrouwbare en serieuze oplossing hebben voor je periodieke en dagelijks onderhoud? De Chapps Building Inspector biedt ongekend veel mogelijkheden die we graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Mail naar woningcorporaties@chapps.com en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Alvast
Alvast: leegstand in capabele handen. Alvast is een snel groeiende leegstandbeheerder ...