Karin Laglas nieuwe voorzitter directieraad Ymere

Karin Laglas nieuwe voorzitter directieraad Ymere

Gepubliceerd op:

Karin Laglas is benoemd tot nieuwe voorzitter van de directieraad van woningcorporatie Ymere. Zij treedt op 15 augustus in dienst. Ze volgt Roel Steenbeek op, die Ymere per december 2013 heeft verlaten.

Momenteel geeft Karin Laglas als decaan leiding aan de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft. Na haar opleiding tot civiel ingenieur in Delft werkt Laglas eerst als bouwprojectmanager bij Twynstra Gudde. Vervolgens werkte ze lange tijd bij projectontwikkelaar MAB aan binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen in binnen- en buitenland.

Na een verblijf in Parijs voor dit bedrijf als werd ze in 1998 directeur van de Nederlandse vestiging en enkele jaren later directeur van MAB. In 2004 stapte ze over naar Rodamco en in 2007 naar projectontwikkelaar OVG. Daarna (2010-2011) werkte ze ruim een jaar als interim-directeur van de Bond van Nederlandse Architecten, voordat ze de overstap maakte naar de TU Delft.

Laglas wordt voorzitter van de statutaire directie, waarvan ook Ber Bosveld en Pieter de Jong deel uitmaken. Zij rapporteert aan de Raad van Commissarissen en is voorzitter van de directieraad, met daarin naast de genoemde statutair directeuren de overige directieleden.

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...