Vestia verkoopt bedrijfsverzamelgebouw voor ondernemers

Vestia verkoopt bedrijfsverzamelgebouw voor ondernemers

Gepubliceerd op:

Vestia heeft een geschikte koper gevonden voor BINK36, de plek in Den Haag voor creatieve en innovatieve ondernemers die momenteel plaats biedt aan circa 250 startende ondernemers. Koper is Vastgoedmaatschappij BINK, dat bestaat uit twee lokale ondernemers die het concept van BINK36 voortzetten.

Vestia gaat terug naar de kerntaak, namelijk het bieden van woningen aan huishoudens met een laag inkomen. Commercieel bedrijfsonroerend goed zoals BINK36 past niet meer bij de strategische doelstellingen van Vestia. “Vestia kocht het complex in 2006 en zette in samenwerking met de gemeente Den Haag een uniek concept neer om startende ondernemers te faciliteren en te binden aan Den Haag. Het commerciële karakter van BINK36 past niet meer bij de nieuwe weg die Vestia is ingeslagen”, aldus Jimmy Feitz, manager Verkoop bij Vestia.

“BINK36 met haar rauwe en robuuste uitstraling huisvest inmiddels ruim250 creatieve en innovatieve ondernemingen. Het succes kenmerkt zich door de laagdrempeligheid en het creatief ondernemerschap. Dat moet vooral zo blijven”, vertelt Rob Brinkel, die voor deze aankoop onder de naam Vastgoedmaatschappij BINK een samenwerking is aangegaan met Edward de Kroes. De verkoop van BINK36 is nog onder voorbehoud van toestemming van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw. De verwachte overdracht van BINK36 aan Brinkel is eind maart.

Een greep uit ons leveranciersregister

Verweij Houttechniek
Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de zakelijke markt als het om duurzame houten ramen, deuren ...
Remmers B.V.
Overtuig uzelf van ons vakkundig advies met de zekerheid van een zeer uitgebreid assortiment ...
Kiwa Technology B.V.
Kiwa Technology is een internationale dienstverlener en kennispartner in de energie- en waterketen ...