Certificering Reasult Taxatiemanagementsoftware

Certificering Reasult Taxatiemanagementsoftware

Gepubliceerd op:

PwC heeft de Reasult Taxatiemanagementsoftware gecertificeerd, zowel voor woningcorporaties, beleggers als taxateurs. De softwarepakketten die woningcorporaties gebruiken bij de marktwaardering moeten worden gecertificeerd. Het ministerie heeft hiervoor onlangs een onderzoek onder de leveranciers laten doen door Fakton. Reasult is glansrijk uit dit onderzoek gekomen.

Reasult laat jaarlijks de Taxatiemanagementsoftware certificeren door PwC. Dit betreft de gebruikelijke certificering volgens het Waarderingshandboek voor corporaties. Ook de software voor beleggers en taxateurs is wederom gecertificeerd. Hierbij is gekeken naar onze ICT-beheersmaatregelen (volgens ISACA) en de software is onderzocht op RICS Redbook en NRVT-voorwaarden. PwC doet het onderzoek in overeenstemming met Standaard COS 3000 Assurance-opdrachten.

In een razend tempo heeft Reasult voor corporaties de geüpdatete versie van haar taxatiemanagementsoftware uitgerold. Door deze snelle uitrol hebben zowel de corporaties als de taxateurs voldoende tijd voor de waarderingsronde. Tevens begeleidt Reasult haar klanten met de onderbouwing van de waardeontwikkeling en levert hiervoor BI-dashboards op. Corporaties hebben hierdoor goed zicht op de waardeontwikkeling en wijzigingen in brondata. Ook hebben ze inzicht in het waarde effect van de afzonderlijke invloeden. Een voorbeeld hiervan is hoe de verhuurdersheffing dit jaar de waarde van de portefeuille heeft beïnvloed.

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...
SKK Kozijnwacht B.V.
Serviceorganisatie voor Dagelijks, Planmatig en Preventief Kozijnonderhoud ...