Plat dak? Kies voor gegarandeerde zekerheid. En zeker ook bij multifunctionele daken!

Plat dak? Kies voor gegarandeerde zekerheid. En zeker ook bij multifunctionele daken!

Gepubliceerd op:

Met uw dak wilt u geen enkel risico lopen, het dak moet gewoon goed zijn en vooral niet lekken. Het is dan ook van groot belang dat u een deskundige dakdekker inschakelt. Daarom is er DAKMERK: hét keurmerk van erkende dakaannemers biedt u maximale zekerheid van kwaliteit. Kwaliteit zekergesteld met 10 jaar garantie op waterdichtheid.

10 jaar waterdichtheidsgarantie
Door te kiezen voor een DAKMERK dakaannemer kiest u voor een kwaliteitsdak dat gegarandeerd goed is. Maar zelfs dán kan er toch nog wel eens iets fout gaan; het blijft tenslotte mensenwerk. Daarom geven de DAKMERK dakaannemers een 10 jaar waterdichtheidsgarantie af. Deze garantie biedt de zekerheid dat als er een gebrek is in de waterdichtheid doordat de dakbedekking niet goed is aangebracht of doordat de gebruikte materialen niet goed blijken te zijn, dit voor rekening van de DAKMERK dakaannemer volledig wordt hersteld.

Garantie zekergesteld door Stichting Waarborgfonds
Goed om te weten; de garantie die de DAKMERK dakaannemer verstrekt, is onafhankelijk van het voortbestaan van het betreffende dakdekkersbedrijf. In het onverhoopte geval van een faillissement neemt Stichting Waarborgfonds de garantie over. Als er sprake is van een terechte klacht, dan zal Stichting Waarborgfonds op haar kosten zorg dragen voor het verhelpen van de klacht. Garanties die andere dakaannemers verstrekken zijn meestal niet zeker gesteld. In geval van een faillissement kunt u in die situatie geen beroep meer doen op de verstrekte garantie en staat u dus met lege handen. Vraag daarom altijd om een DAKMERK garantie.

Aanvullende verzekering voor multifunctionele daken: DAKMERK MULTI garantie
Er gebeurt steeds meer op het dak, denk aan het plaatsen van zonnepanelen, het aanleggen van daktuinen etc. Maar wat als u lekkage krijgt op uw multifunctionele dak? Tot overmaat van ramp is bij de meeste dakdekkers alleen het herstel van de dakbedekking verzekerd. Voor de kosten voor het verwijderen en opnieuw aanbrengen van alles wat zich op het dak bevindt draait u dan zelf op. En dat kan flink in de papieren lopen.
Met de DAKMERK MULTI garantie bent u hier gelukkig wél voor verzekerd. Het gebruiksdeel wordt dan ook onder verantwoordelijkheid van de DAKMERK erkende dakdekker aangebracht. U weet dan zeker dat uw dak qua systeem en toegepaste materialen aan de hoogste standaard voldoet.

Denkt u aan een multifunctioneel dak? Denk aan een DAKMERK dakaannemer!
Voor optimale zekerheid over zowel de kwaliteit van het dak, als over de garanties óp het dak en alles wat erop komt, kiest u voor een DAKMERK dakaannemer. Essentieel is immers dat het dak geschikt is voor de gewenste multifunctionele toepassing, want het moet extra gewicht kunnen dragen en gegarandeerd waterdicht blijven.

De voordelen van het inschakelen van een DAKMERK dakaannemer voor het realiseren van uw multifunctionele dak op een rij:
  • Verzekerd van een kwaliteitsdak
  • Verzekerd van eindinspectie door een onafhankelijk keuringsinstituut
  • Verzekerd van 10 jaar garantie op waterdichtheid van de dakbedekking
  • Verzekerd van verwijderen en opnieuw aanbrengen van de op het dak aangebrachte zaken
  • Verzekerd van garantie, zelfs als de DAKMERK dakaannemer in gebreke blijft
Meer informatie vindt u op www.dakmerk.nl


Een greep uit ons leveranciersregister

Caleffi International N.V.
Als ‘total-solution provider’ is Caleffi een voortrekker in de ontwikkeling en de productie ...
Weckx B.V.
Direct alarmering. Waar u ook bent.
Solesta® 2.0
Verduurzaam uw woning met een zonneboiler en zet gratis zonnewarmte om in warm kraanwater ...