Caleffi en ISSO werken samen tijdens de opleiding ‘Drinkwaterbeveiliging’ van Caleffi Academy. Kom jij ook?

Caleffi en ISSO werken samen tijdens de opleiding ‘Drinkwaterbeveiliging’ van Caleffi Academy. Kom jij ook?

Gepubliceerd op:

Op 13 t/m 15 juni a.s. zal Caleffi, sinds 2017 kennispartner van ISSO, de opleiding ‘Drinkwaterbeveiliging’ organiseren op 3 verschillende locaties in Nederland. Tijdens deze dag wordt a.d.h.v. verschillende projecten een breed spectrum van drinkwaterbeveiliging doorlopen: verschillende sanitaire installaties, legionellapreventie, terugstroombeveiliging, drukverschillen en waterslag.

Gastspreekster Irene van Veelen, ISSO-projectcoördinator Water & Gas, zal alles vertellen over hoe installateurs met de nieuwe ISSO-publicatie 30 aan de slag kunnen, net als met de vernieuwde Waterwerkbladen.  Hoewel de herziening van Publicatie 30 een zeer actueel thema is, is het onderwerp in deze publicatie nog relatief onbekend bij installateurs, adviseurs en groothandels. Tijd om daar verandering in te brengen!

Het belangrijkste doel van de herziening is om installateurs eerder te betrekken in het bouwproces. Nu zijn het voornamelijk de aannemer en architect die het voortraject doen, en wordt de installateur er pas later bij betrokken. Onder andere een stappenplan zou moeten zorgen voor een andere werkwijze in de woningbouw, waarbij inzichtelijk wordt gemaakt welke consequenties bepaalde beslissingen hebben.

Marc Heusinkveld, product manager bij Caleffi, zal het andere gedeelte van de opleiding op zich nemen.  Hij gaat dieper in op de verschillende producten omtrent drinkwaterbeveiliging. Per onderwerp wordt er gekeken naar de toepassing, werking en controle van het product. De toepassingen van de producten zijn zeer divers; van de agrarische sector tot zorginstellingen, maar ook voor de woningbouw.

De opleidingsdagen zijn op 13 juni in Eindhoven, 14 juni in Alphen aan de Rijn en 15 juni in Zwolle. De opleiding is gratis toegankelijk voor alle HVAC-professionals en duurt van 10u00 tot 17u00. Inschrijven doe je hier! (http://care.caleffi.nl/#academy)

Een greep uit ons leveranciersregister

BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...
Tonzon
In 1980 heeft het Nederlandse bedrijf TONZON een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld ...
NIBE Energietechniek
Als Europees marktleider op het gebied van warmtepompen is NIBE dé partner voor de Nederlandse en Belgische markt ...