Investeer in kennis

Investeer in kennis

Gepubliceerd op:

Kostenoverschrijding lijkt bijna de regel te worden in plaats van de uitzondering op de regel. Een recent voorbeeld hiervan is de reusachtige kostenoverschrijding bij de bouw van een concertzaal in Hamburg. De Elbphilharmonie is met een kostensom van €866 mln meer dan tien keer zo duur geworden als begroot. Reden hiervoor? Gebrek aan kennis, ervaring en goed management.

De Vastgoed Business School biedt verschillende opleidingen en cursussen aan om over de juiste (vastgoed) kennis te beschikken. Met de juiste kennis op zak kan het vastgoedbeheer, vastgoedmanagement  en/of de vastgoedontwikkeling geoptimaliseerd worden.

Business Case voor Vastgoedontwikkeling
Tijdens onze post-hbo-opleiding Business Case voor Vastgoedontwikkeling schrijft u onder begeleiding van professionals een business case die u direct in de praktijk kunt gebruiken om integrale vastgoedprojecten te realiseren.

Opleiding Vastgoedmanagement
Onze opleiding Vastgoedmanagement biedt een verruiming van het gezichtsveld van de cursist naar commerciële, technische, financiële en organisatorische aspecten inzake het vastgoedmanagement. Om vastgoed optimaal te exploiteren is actuele kennis nodig van de vastgoedmarkt en Big Data. Vervolgens kan men daarop aansluitend plannen maken en het beheer inrichten.

Cursus Vastgoedbeheer
Een uitgebalanceerde combinatie van inhoudelijke diepgang en praktische handvatten, checklists en tips. Deze cursus is ontwikkeld voor vastgoedbeheerders die op zoek zijn naar een integrale benadering van hun vak. De Cursus Vastgoedbeheer is speciaal ontwikkeld voor vastgoedbeheerders en woonconsulenten van woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen, etc.

Wilt u meer informatie?
Meer informatie over de Vastgoed Business School of één van onze opleidingen kunt u vinden op www.vastgoedbs.nl. Heeft u andere vragen, bel dan 088-0910000 of stuur een e-mail naar info@vastgoedbs.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Duco Ventilation & Sun Control
Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...
Breman Installatiegroep
Breman Woningbeheer; uw partner voor service- en installatiewerkzaamheden ...